HemGratis ProgramIObit Uninstaller

IObit Uninstaller

-

Om du kontinuerligt installerar program på din dator händer det antagligen att du också glömmer bort en del av dessa. Det är lätt hänt att man installerar något och sedan inte använder det i längden. För att hålla din dator i toppskick är det därför viktigt att rensa bort dessa onödiga program. IObit Uninstaller är ett program som fokuserar på just detta.

Avinstallera program du inte längre använder

Det är lätt hänt att man glömmer bort program. Du kan visserligen kolla över din programlista för att hitta dessa, men det är inte alltid det är organiserat och man vet inte alltid när man sist använde det. IObit Uninstaller erbjuder mycket information om när du sist använt program och kan hjälpa dig att ta reda på om du ens behöver det.

Det här bör man göra kontinuerligt, annars riskerar du att fylla datorn med mycket onödigt skräp som i värsta fall gör din dator långsam.

Hjälper dig att rensa din dator

Det här programmet gör mer än att bara avinstallera program. Det rensar bort programmet helt, så att inga filer blir över. Det här händer lätt när man ska ta bort program manuellt och riskerar att lämna skräpfiler. IObit Uninstaller kan också hjälpa dig att rensa bort överblivna filer, registerfiler och kan även ta bort Windows uppdateringar, vilket kan vara användbart i vissa situationer. Det är alltså mer än bara avinstallation som erbjuds, den rensar även bort annat i din dator och kan i många fall göra så att din dator blir snabbar

[acf_fields]
Föregående artikel
Nästa artikel
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd