Spray mail

-

På Spray.se kan du få en gratis e-postadress med hela 300 Mb utrymme. Adressen blir [email protected]

[acf_fields]
Föregående artikelAndreas Software
Nästa artikelSvenska spel

12 KOMMENTARER

 1. Har betalt mail med adressen [email protected] och kan inte logga in. När jag försöker får jag bara veta att sidan finns inte längre. Hur kan jag då komma åt mina mail som jag vet finns på min mailkonto?

 2. Hej, tyvärr är det inte någon som sköter Spray mail längre, i alla fall finns inte supporten. Skriv nymail.spray.se, då ska du få upp en ruta där du i första fältet skriver misskatt, i det andra fältet uppifrån skriver du @spray.se, i den tredje skriver du ditt lösenord. Där ska du kunna se dina mail.

 3. Vad menas med att man ska prenumerera på spray-tjänsten efter 1 mars? Det går inte att se vad man ska göra, hur man betalar eller vad alternativen innebär.bdet står att alla mail försvinner efter 1 mars. Detta gör mig helt galen.
  Marie

 4. Det har varit många problem (fanns mycket info i den gamla nu bortagna tråden) under åren med spraymail. Jag har en adress som jag har använt i mer än 20 år, nu mest som en slaskadress och de senaste åren har jag använt http://spray.mail2world.com/ för att logga in. Företaget som driver mailtjänsten åt spray är http://www.mail2world.com och nu upphör de med gratistjänsten. När jag nu loggar in så dyker det upp ett meddelande om att gratistjänsten upphör från den 15/3 och om man vill komma åt mail efter det datumet så kan man prenumerera på mail2worlds egen tjänst som de erbjuder till en kostnad på 108 kr eller 348 kr per år. Om man inte gör det så kan man ej logga in. Tydligen så har de nu uppgraderat användargränsnittet och byter adress till https://spray.pangia.biz/app/, en domän som ägs av mail2world. Jag har provat att logga in där och det verkar fungera betydligt bättre än det gamla gränsnittet, tex så fungerar det med å, ä, ö och att kunna uppdatera lösenordet. Jag står nu i valet och kvalet om jag ska betala eller inte då jag fortfarande har många gamla mail sparade där. Förhoppningsvis så blir supporten bättre nu, den har ju varit helt obefintlig de senaste åren.

  • Hej
   Jag använt ”https://spray.pangia.biz/app/” i ett år, efter att jag fick betala för min spraymail hos mail2world. Men nu kan jag inte logga in längre. Svaret jag får är ”kan inte nå den här sidan. Jag försöker komma i kontakt med mail2world med det är tyvärr omöjligt.
   Någon som har samma erfarenhet som jag?
   Lars-Göran Hansson

 5. Hej, min spray premium mail kan inte öppnas. Kan inte logga in samt kommer därför inte åt e-mail. Hoppas att någon som kan åtgärda detta läser detta meddelande. Måste åtgärdas snarast.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd