HemGratis ProgramLågprisappen Rabatta

Lågprisappen Rabatta

-

Rabatta är en app och ett internettillägg som snabbt hittar rabattkoder, som kan hjälpa dig att spara pengar. De är ständigt på jakt efter nya kampanjer och erbjudanden, som kan göra ditt köp billigare. Rabatta skannar webben åt dig och hittar alla tillgängliga rabatter. Därefter jämför appen de åt dig så att du kan få det förmånligaste priset — och allt det här sker på mindre än en minut och med endast några få klick!

Vad är Rabatta?

Rabatta har samlat alla rabattkoder på ett och samma ställe, och gjort dem tillgängliga helt gratis för allmänheten. Programmet är gratis, och när du väl har det behöver du inte göra något mer — Rabatta gör allting åt dig, så om det finns en tillgänglig rabatt meddelar dem dig och annars förblir dem gömda. Att aktivera en rabattkod görs enkelt med ett endaste knapptryck. Du kan enkelt ladda ned tillägget via deras hemsida och applikationen fungerar både på dator och mobil. Tillägget finns tillgängligt för Google Chrome, Safari för MacOS, Safari för IOS, Mictosoft Edge samt Opera.

Vart kan jag använda Rabatta?

Rabatta erbjuder rabattkoder för alla industrier du kan tänka dig, såsom matkassar, kläder, eller varför inte roliga prylar? På deras hemsida kan du läsa att Rabatta alltid kommer vara gratis, eftersom de vill att alla ska ha möjlighet att shoppa till bästa möjliga pris. Rabatta själva tjänar pengar genom samarbeten med en del affärer och, får därigenom en lite del av pengarna du spenderar när du använder en kod som kommer från Rabatta. Rabatta erbjuder också samarbeten för influensers och bloggar vilket även hjälper dem att växa företaget och ger dem möjlighet att få en bredare kundbas.

Om du skulle ha några problem eller frågor finns det både en e-mail och ett kontaktformulär på hemsidan som du kan använda dig av. Det är dock bra att komma ihåg att Rabatta inte själva skapar några koder utan att de bara distribuerar dem, och en icke fungerande rabattkod inte är deras fel, utan troligen beror på något krav hemsidan där du shoppar har. 

Rabbattas succseresa

Rabatta är ett relativt nytt företag som grundades år 2021 av Jacob Frandsen och Benjamin Mikkelsen i Danmark. Redan i Oktober samma år toppar dem topplistan på appstore och har nått över 30 000 användare varje månad. I Januari 2022 har företaget fått 100 000 nedladdningar och ökar konstant i popularitet. Företagets inspiration kommer från flera utländska företag som har liknande koncept. Det som skiljer Rabatta åt är dock att dem fokuserar på en Europeisk marknad. Många av de liknande tjänsterna har oftast endast rabatter för engelsktalande butiker och inte för de affärer som vi här i norden shoppar på. Nu har vi här alltså en bra applikation som är riktad till just oss.

Rabatta är ett väldigt transparent företag som är öppna med bland annat sin datahantering. På hemsidan kan du läsa om hur uppgifterna du lämnar endast hjälper dem att förbättra sin produkt, och att en av deras grundprinciper är att hålla användarnas data säker.

Idag är Rabatta tillgängligt över hela världen förutom i Usa, men för tillfället är utbudet av rabattkoder störst i länderna Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Nederländerna. De jobbar dock konstant med att expandera, och deras mål är att ta över hela den Europeiska marknaden.

Rabatta är också väldigt bra på kundkontakt och är aktiva på flertalet sociala medier. Deras hemsida är lättanvändlig och efter en snabb kik kan man verkligen se passionen som finns bakom konceptet. Företaget är fortfarande i uppstartningsfasen och försöker ännu få sitt namn att växa mera, men vi tror att framtiden ser ljus ut.

Framtiden

Vem tycker inte om en bra deal? När vi shoppar online är vi alltid ute efter det bästa priset, och vem älskar inte lite fri frakt? Rabatta har effektiviserat sökandet efter rabattkoder och kampanjer åt dig. Hur många gånger har man inte suttit där och klippt och klistrat koder för att försöka hitta det bästa priset? Rabatta har skannat webben åt dig och kan på så sätt spara dig både tid och pengar. Applikationen går lätt att använda och på mindre än en minut och med endast ett par klick kan du hitta det bästa priset.

Vi hoppas att Rabatta fortsätter växa i samma snabba takt som de hållit än så länge, och vi tror inte att det kommer dröja länge förrän företaget kan expandera och ta världen med storm. De såg en behovslucka här i Europa och fyllde den med en smidig lösning, och för det tackar vi.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd