HemGratis ProgramGoogle Chrome

Google Chrome

-

Google Chrome är en snabb och effektiv webbläsare från en av världens största bolag inom IT och internet. Den har blivit en utav de större alternativen på marknaden och erbjuder en väldigt smidig upplevelse. Utöver att surfa på webben kommer programmet med många andra smidiga funktioner som gör det säkrare och enklare för dig att vara på nätet.

Det är också en av marknadens snabbare alternativ med många smarta säkerhetsfunktioner som kan hjälpa dig att hålla personuppgifterna skyddade när du surfar.

Snabb webbläsare från Google

Chrome har snabbt blivit en av marknadens mest populära webbläsare. En av anledningarna är utan tvekan dess hastighet. Du kommer snabbt igång med den efter installation och den erbjuder en väldigt enkel navigering när du surfar på webben.

Vidare kommer den med ett gränssnitt som gör det både snabbare och enklare att vara på nätet. Med flikarna kan du snabbt byta mellan flera olika sidor, så att du till exempel kan ha din mejl och dina sociala medier uppe samtidigt.

Programmet kommer även med andra funktioner som gör det snabbare att använda webbläsaren. Du får bland annat bokmärken och historik som kommer ihåg vilka sidor du vanligtvis använder, så att du med ett knapptryck kommer in på dessa.

Synkronisera med dina andra enheter

Om du använder Google Chrome på andra enheter, exempelvis en smartphone eller surfplatta, kan du enkelt synkronisera mellan dessa. Det är väldigt enkelt att göra då du har ett Google-konto som du kan använda. Du loggar helt enkelt in på kontot via alla dina enheter, och den synkroniserar då enheterna med varandra.

Det här innebär att alla dina lösenord finns på dessa och att du har samma webbhistorik. Du behöver därför inte oroa dig över att inte kunna logga in på din mejl eller andra viktiga konton. Med sparade lösenord slipper du också komma ihåg ditt lösenord varje gång du ska logga in på en annan enhet.

Ta full kontroll över ditt surfande

Google Chrome har också tänkt mycket på säkerheten. Du har till att börja med anonymt webbläsande, så kallat Incognito-läge. Det gör att ingen historik sparas när du surfar på nätet. Det är en funktion som många använder för att inte samla på sig onödigt mycket historik när de surfar på webben.

Programmet kommer också med ett grundläggande skydd mot skadlig kod. Det här är vanligtvis ett stort hot när man går in på okända sidor och kan orsaka en hel del skada. I värsta fall förlorar man sina person- eller betalningsuppgifter. Chrome skyddar dig från det och varnar dig för känsliga sidor.

Håll dig anonym och säker på nätet

Med Google Chrome får du också ett omfattande skydd för ditt privatliv. Utöver funktionerna vi nämnde tidigare får du även en hel del kontroll över din webbläsare. Du ställer själv in hur mycket data du är okej med att dela och du kan begränsa många funktioner. Det är till exempel upp till dig hur mycket uppgifter hemsidor får samla in när du vistas hos dem. Även via Google-kontot kan du ställa in mycket, så att allt det här gäller även på dina andra enheter.

[acf_fields]
Föregående artikel
Nästa artikel
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd