HemGratis ProgramPapricaklubben appen

Papricaklubben appen

-

Papricaklubben är en gratis klubb för barn som har utvecklats av ICA Kvantum. Klubben är helt gratis och tillhandahåller flera olika tjänster och plattformar i syftet att uppmuntra barn till att äta mer frukt och grönt. Genom att gå med i klubben får du och barnen även tillgång till flera olika fördelar och förmåner i form av erbjudanden och underhållning. Dessutom tillhandahåller de en egen app som uppmuntrar till nyfikenhet för frukt och grönt. I denna text kommer vi att gå närmare in på vad Papricaklubben erbjuder.

Vad är Papricaklubben?

Papricaklubben är en tjänst för dig som är stammis på ICA. Dessutom är det helt gratis att gå med i klubben. Det är en klubb för barn mellan noll och tolv år och har utvecklats av ICA Kvantum för att uppmuntra barn till att äta mer frukt och grönsaker. När du är med i Papricaklubben får du ett eget klubbkort hemskickat och får på så sätt ta del av flera olika förmåner.

Som medlem i Papricaklubben får du deras tidning hemskickad fyra gånger om året. Dessutom får du en födelsedagshälsning hemskickad på barnets födelsedag samt inbjudningar till olika event i ICA butikerna runt om i landet. Genom att visa upp klubbkortet i butik får barnen även gratis frukt varje gång familjen handlar.

Som vuxen kan du få hjälp och tips för att förenkla vardagen och för att lära barnen äta mer frukt och grönsaker. De erbjuder även recept och barnanpassade tips för vardagsmåltider. Genom att gå med i Papricaklubben får du även en välkomstbonus i form av en rabattkupong på 10% att använda i din lokala ICA butik. Dessutom får du ta del av unika erbjudanden på din lokala ICA Kvantum.

Att bli medlem i Papricaklubben är som sagt helt gratis för dig som är stammis på ICA. Du ansöker enkelt om medlemskap på ICA:s webbplats genom att först logga in på din ICA profil. Sedan följer du instruktionerna som ges och fyller i relevanta uppgifter.

Papricaklubbens tjänster

För att uppmuntra barn till att äta mer frukt och grönt tillhandahåller Papricaklubben sina tjänster på flera olika plattformar. De har exempelvis en webbplats där du kan lära dig mer om mat och hållbarhet, ta del av olika recept, lägga pussel, spela spel och mycket mer. Höjdpunkten på deras webbplats är dock Papricaklubbens värld. Här kan du klicka runt i världen och utforska olika spel, musik och annat relevant.

Papricaklubben äger även en egen kanal på Youtube där de publicerar musik relaterat till klubben och deras olika karaktärer. Dessutom har de även en egen app som enkelt kan laddas ner till mobiltelefonen.

Papricaklubbens app

Papricaklubbens app finns tillgänglig både till Apple och till Android. Du hittar appen enkelt genom att söka på “Papricaklubben” i App Store eller i Play Butik. Appen är precis som klubben riktad till barn och innehåller spel och utmaningar som låter barnen utforska grönsakernas värld. Låt oss se närmare på dessa spel.

Skördefest

Först ut har vi Skördefest. Skördefest är ett spel som går ut på att hjälpa karaktären Grönis att samla frukter. Spelet spelas genom flera olika nivåer och är mycket enkelt att förstå. Det går ut på att spelaren ska plocka olika frukter genom att klicka på dem när de dyker upp på skärmen. Det gäller dock att undvika mindre nyttiga matvaror såsom godis, glass, pizza och liknande.Ju fler frukter spelaren lyckas plocka desto fler stjärnor får hen. Spelet går dessutom på tid.

Trädgårdsfynd

Trädgårdsfynd är ett annat spel som Papricaklubben tillhandahåller. I detta spel ska spelaren hjälpa karaktären Gulis att fånga ingredienser. Spelet spelas genom flera olika nivåer och går på tid. Spelarens uppdrag är att styra karaktären från sida till sida i syftet att samla specifika frukter. Det kan exempelvis handla om att endast samla de äpplen som faller ner över skärmen men att undvika broccolin.

Skapa Måltid

I appen finns även ett spel som kallas för Skapa Måltid. Syftet med detta spel är att lära barnen vad en bra och varierad måltid består av. Det vill säga att barnet måste komponera en egen måltid som består av proteiner, kolhydrater och grönsaker. I spelet kan barnet klicka sig mellan olika kategorier och välja ut olika ingredienser för att komponera sin egen måltid. Dessutom ska en tillhörande frukt och dryck väljas. När en hel måltid sammanställts kan barnet spara och namnge sin måltid.

Övriga funktioner i Papricaklubbens app

Förutom att spela spel kan du i Papricaklubbens app även ta del av musikvideor till klubbens egna låtar. Du kan även följa dina framsteg i de olika spelen och se hur långt du kommit.

 

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd