HemÖvrigtLågprisappen Rabble

Lågprisappen Rabble

-

Lågprisappen Rabble grundades år 2010 och deras mål är att hjälpa sina användare att spara pengar på onlineköp genom att erbjuda rabattkoder och kampanjer. År 2022 lanserade de även en Cash-back applikation som ger dig pengar tillbaka på dina köp när du handlar i mataffären. Rabble är en snabb och smidig app som samlar alla kampanjer på ett och samma ställe, och med cashback appen får du pengar tillbaka på varor som du köpt.

Hur skaffar jag Rabble?

Du kan enkelt ladda ned appen genom att söka efter Rabble i app store eller genom att skanna QR koden som du hittar på deras hemsida. På både hemsidan och i appen hittar du en mängd olika rabatter som ger dig en billigare vardag. Om du mot förmodan stöter på problem kan du som vanligt kontakta Konsumentverket.


Att ta del av deras cash-back app är också lätt, och hemsidan erbjuder en smidig guide för dig som vill komma igång. I korta drag fungerar det ungefär såhär: I appen kan du se vilka varor som du kan få cashback på, och vad för erbjudanden som finns. Efter detta skapar du din inköpslista, åker till din lokala matbutik, och shoppar precis som vanligt. Se till att ta kvittot när du betalar, du behöver nämligen det för att få dina pengar tillbaka. Efter detta tar du helt enkelt ett foto av ditt kvitto med din mobil, laddar upp i appen och vips – nu har du fått pengar tillbaka! Rabble laddar hela tiden upp nya erbjudanden i appen och vilka varor du får cashback på varierar, så det lönar sig att kika in där innan du shoppar. Dessutom finns det emellanåt enkäter du kan fylla i för att få lite extra pengar.

Att markera erbjudandena i appen och att skanna sitt kvitto går väldigt lätt och appen är väldigt användarvänlig. När pengarna överförs till ditt bankkonto kan du välja själv. Överföring sker via Trustly, och i de allra flesta fall kan du se pengarna på ditt bankkonto redan följande dag. Om några problem uppstår kan du maila deras support.

Var kan jag få rabatt?

På hemsidan hittar du mängder av rabatter som presenteras på ett tydligt sätt. Du kan scrolla igenom alla affärer eller ta del av nya erbjudanden på hemsidan. Det som är bra med Rabble är att de inte riktar in sig på en specifik grej, utan har ett enormt brett utbud av butiker. Här är några av de butiker som Rabble arbetar med:

  • Adlibris
  • Asos
  • Cocopanda
  • Foodora
  • Lensway
  • Mekonomen
  • Nike
  • SF Anytime
  • Viaplay
  • Åhlens

För tillfället har Rabble 350 olika webbutiker på sin hemsida som de kontinuerligt uppdaterar, och om det finns någon affär som du saknar kan du bara kontakta dem. Du kan enkelt kolla igenom hela listan av butiker om man vill, eller så kan man välja mellan olika kategorier för att göra sökningen enklare.

För företag

Rabble kan också hjälpa företag som är intresserade av samarbeten, genom att skräddarsy en kampanj som passar just er. Oavsett om ni vill attrahera en ny kundgrupp, få bättre spridning eller vara mer aktiva på sociala medier, så kan Rabble hjälpa er. Rabble själva har ett eget influencer-nätverk samt en egen designer inhouse som kan ta eran kampanj till en ny nivå.

Idag har Rabble över 100 000 aktiva användare.

Rabbles framtid

Många av oss letar ständigt efter sätt att skära ned våra kostnader på, och Rabble är ett effektivt sätt att göra det på. Rabble erbjuder både en mängd rabattkoder och kampanjer, och du kan även spara pengar genom att använda deras cash-back app. Medan en del kan tycka att 10 kronor här och där inte gör så mycket, kan man många se skillnad i sin ekonomi efter ett par veckor. Många av varorna i cashback appen är varor som du hade köpt ändå, där inkluderat bland annat blöjor, mjölk och godis, så varför inte få lite pengar tillbaka?

Utbetalningar sker via tjänsten Trustly som är känd för att inte lagra några känsliga uppgifter, och som dessutom är kompatibel med många av våra stora banker. Om du ändå är tveksam på om Rabble funkar för dig finns det en lista över bankerna som stöds på deras hemsida.

Att Rabble har en stabil framtid är vi säkra på. Företaget har redan existerat i 13 år och har kontinuerligt vuxit. Att människor vill spara pengar är inte något som kommer ändras, och att kunna ha alla rabatter samlade på samma ställe underlättar verkligen vardagen. Eftersom tjänsten är gratis förlorar man inget på att testa, och vem vill inte ha 10 kronors rabatt på fredagsmyset?

[acf_fields]
Föregående artikel
Nästa artikel
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd