HemGratis Program5 gratisappar för svenska studenter

5 gratisappar för svenska studenter

-

Att vara student är inte lätt, och med alla distraktioner runt omkring är det inte förvånande att många tycker att studenttiden är utmanande. Det är svårt att få tid och pengar att räcka till, och det kan vara svårt att hålla fokus på studierna. Som tur är finns det några fantastiska appar där ute som hjälper dig som svensk student! Bäst av allt? De vi listar nedan är helt gratis!

1.      Studentkortet

Appen Studentkortet är ett måste för den svenska studenten. Här kan man se alla sina studentrabatter och rabattkoder på ett och samma ställe, och tillgå billigare priser på nästan allt – om det så är kläder eller ett gymmedlemskap. Appen används redan av 800 000 studenter dagligen, så det säger rätt mycket om hur pass viktigt det är att ha denna på sin mobil. Och givetvis är appen helt gratis att både ladda ner och använda sig av!

2.      Google Kalender

Google Kalender är en enkel och praktisk app för alla svenska studenter. Med denna kostnadsfria app kan du planlägga ditt schema på bästa sätt för att hålla koll på alla deadlines och fester. Men man kan även dela sin kalender med andra, för att hjälpa varandra att hålla koll på alla klasser och evenemang. Gränssnittet är snyggt och användarvänligt, och tillåter dig att ställa in påminnelser före eller under händelser så att du aldrig glömmer något. Säg farväl till ett oorganiserat studentliv!

3.      Karma

Hatar du matsvinn lika mycket som oss? Då måste du bara ladda ner appen “Karma”. Med appen, som finns tillgänglig på iOS och Android-enheter, helt gratis, får du en överblick över de matställen i stan som rabatterar mat. Det kan vara allt från gårdagens bröd till dagens rätt som reas ut vid kvällstid innan restaurangen stänger. Du kan själv ställa in vart ifrån du vill få Karma erbjudanden från – om det så är i hela Stockholm eller endast i närheten av dig. Med Karma kommer du inte bara kunna spara hundratals kronor, men även göra miljön en tjänst!

4.      Bloglovin’

Tycker du det är svårt att hålla koll på alla bloggar som du läser? Eller vill du gärna upptäcka nya, nyttiga bloggar som Scandinavian life? Då är Bloglovin’ den ultimata lösningen för dig. Bloglovin’ är en plattform som låter användare läsa, organisera och upptäcka sina favoritbloggar på sin mobil. Den samlar flöden från källor med RSS-flöden, så att man ska kunna upptäcka och organisera sitt innehåll. Med Bloglovin’ behöver du aldrig mer bekymra dig över att inte vara uppdaterad på de senaste nyheterna och/eller trenderna!

5.      Dreams

En sista app vi vill lista är “Dreams”. Dreams är den perfekta appen för dig som gärna vill spara pengar under din tid som student. Det kan vara till en resa du planerar ihop med dina vänner när ni är färdigexaminerade, eller helt enkelt pengar du behöver för att finansiera kurslitteratur. Med appen, som är kompatibel med iOS- och Androidenheter, kan du sätta upp olika sparmål och konton. Då kan du spara till dina drömmar samtidigt som du följer utvecklingen på ditt sparande. Yes – appen är helt gratis!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd