HemGratis ProgramFree YouTube Downloader

Free YouTube Downloader

-

Det finns ofantligt många videos på YouTube. Du hittar allt från musik till animationer, underhållning och utbildande videor. Det är också därför många vill kunna ladda ned videor vid behov. Det kan exempelvis vara en bra musikvideo eller något väldigt lärorikt om ett ämne du gillar. Free YouTube Downloader är ett gratisprogram som ger dig just den möjligheten.

Ladda ned videor gratis

Med det här programmet kan du enkelt ladda ned videor från YouTube och spara ned dessa i olika filformat. Du behöver bara webbadressen till den specifika videon, som du sedan anger i programmet. Sedan behöver du endast välja utmatningsformat och kvalitet, den är sedan redo att laddas ned.

Programmet är väldigt lättanvänt och alla kan snabbt lära sig hur det fungerar, eftersom det inte finns många inställningar i programmet. Du väljer bland filformat som FLV, MP4, AVI, MOV, WMW och dylikt. Det finns även exempelvis MP3 för den som endast vill ladda ned ljudet.

Bra för musik eller videor man vill spara

Om du hittar musik som du gillar kan du exempelvis använda MP3-formatet för att endast få ned själva låten, utan video. Du kan däremot spara underhållande videor, vilket kan vara bra om du oroar dig för att videon ska tas ned i framtiden. Det här händer kontinuerligt och då sitter du med en egen kopia av den.

Du kan även använda materialet du ladda ned till dina egna videor. Det man däremot bör tänka på är lagarna kring copyright, vilket är viktigt att komma ihåg innan man använder material som man inte har rätt att använda.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd