HemÖvrigtPrisvärd marknadsföring - satsa på företagsgåvor!

Prisvärd marknadsföring – satsa på företagsgåvor!

-

Gåvor mellan företag är något som blivit alltmer populärt – att uttrycka sin uppskattning för en leverantör eller samarbetspartner samtidigt som man gör effektiv marknadsföring för det egna företaget. Det handlar alltså om att välja ut något som den tilltänkta mottagaren värdesätter och samtidigt har användning för, och sedan sätter du din företagslogga eller varumärke som signatur på detta. Det finns en enorm uppsjö av produkter att välja emellan, så det gäller att prioritera något som är representativt för dig samtidigt som mottagaren kan ha nytta av det. Kvalitet är en bra ledstjärna att ha när det kommer till företagspresenter, det är inte samma sak att t ex ge bort tusentals reklampennor till alla som besöker dig på en mässa som något speciellt till en trogen affärskollega som du vill fortsätta att jobba med under många år framöver.

Populära företagsgåvor

Reklampennor är den absolut populäraste profilprodukten eftersom de är så praktiska och lätta att ha med sig överallt, och om du vill uppgradera den kan du välja riktigt exklusiva pennor av välkända kvalitetsmärken med gravering. De kommer dessutom i en lyxig presentask vilket gör dem mycket uppskattade.

Alla typer av köksprylar brukar vara väldigt omtyckta: det kan vara alltifrån eleganta vinkaraffer och matlådor till högklassiga knivar eller en portabel minimixer för smoothies.

Hälsa och friskvård är ett populärt koncept. Du kan satsa på handdukar, sportväskor och t-shirts för att ta med till gymmet, och glöm inte storsäljaren för stunden – vattenflaskor med tryck. Vattenflaskor uppmuntrar till att dricka mer vatten, samtidigt som de skyddar miljön eftersom de är återanvändningsbara och minskar plastkonsumtionen. Välj mellan olika material, färger och storlekar, sedan är det bara att du skickar loggan du vill ha tryckt på flaskan.

Väskor, ryggsäckar och tygpåsar är alltid välkomna. När man ska på utflykt, träna eller bara gå och handla. Tygpåsar för shopping används just nu av alla, för att vara så skonsamma som möjligt mot miljön. De är lättviktiga, tar lite plats och är samtidigt en bra reklampelare för ditt varumärke tack vare den stora ytan man kan trycka på.

Elektriska gadgets är ett av marknadens nytillskott – och ideala för att ge som belöning för ett uppskattat samarbete. Det kan röra sig om USB-minnen, VR-glasögon, aktivitetsarmband, stegräknare eller väderstationer.

Avslutningsvis vill vi inte glömma en given klassiker som profilkläder. Om du tänkt ge dem som en företagsgåva är det att rekommendera plagg av hög kvalitet, du vill inte ge bort en julklapp som tappar formen eller färgen efter några tvättar – det ger inte ett bra intryck av ditt företag och varumärke. Satsa på värmande jackor, västar, sweatshirts eller pikétröjor.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd