HemÖvrigtDe bästa sidorna för gratis film

De bästa sidorna för gratis film

-

Det finns stunder när man är sugen på film men varken kan hitta den film man söker på de traditionella streamingtjänsterna eller on-demand. Kanske man vill se en utländsk film som inte kommer släppas i landet man befinner sig i, eller titta på något utan tillgång till sina medlemskap, vilket kan hända vid så kallade begränsningar på grund av geoblockeringar.

Tänk på att alltid följa lokala lagar gällande copyright samt att skydda din dator från skadlig programvara och spårning med en VPN.

För att få tillgång till tjänster utanför regionen man befinner sig eller till bibliotek av filmer som inte finns tillgängliga i regionen man befinner sig, kan man även använda en VPN för att undvika geoblockering. Testa en VPN gratis här.

Dessa är några av sidorna man kan använda sig av, när man är sugen på att titta på film gratis online:

Fmovies

Denna sida är både enkel att navigera och använda, vilket gör upplevelsen av att titta på film online till en trevligare upplevelse jämfört med många andra liknande sidor. Sidan bjuder på en stor samling filmer, som kan sorteras efter både genre och region, i ett bibliotek laddar snabbt och uppdateras dagligen med nya filmer.

Nackdelen är att sidan drivs med hjälp av annonser, vilket gör att man som användare måste titta på några reklamsnuttar för att kunna se film och serier på sidan.

Positivt är dock att Fmovies erbjuder användaren att titta på film utan att bli medlem eller logga in, vilket gör att reklamsnuttarna kan kännas värt det.

Gomovies

Denna sida hette tidigare 123movies, men drabbades av vissa problem som orsakade en omstrukturering och namnbyte. Sidan är enkel och användarvänlig att navigera och erbjuder en generös och ofta uppdaterad databas från en mängd genres och årtal.

Många uppskattar hur filmerna i biblioteket kan ses direkt på sidan och hur man inte sänds vidare till en tredjepartssida när man väl bestämt vilken film eller serie man vill se.

På Gomovies finns även möjlighet att registrera sig som medlem om man vill.

Yesmovies

Yesmovies skiljer sig från till exempel Gomovies genom att filmerna du finner i deras databas streamas från en tredjepartssida. Detta föredras av vissa användare då man har möjlighet att streama samma film i olika upplösning och kvalitet, vilket gör att film kan ses oberoende av internetuppkopplingens styrka och plattform.

Sidan är ett bra val för den som söker något mer ovanliga filmer och independent-filmer, samt för den som söker en filmupplevelse med så få irriterande annonser som möjligt. Det går även att bli medlem och på så vis undvika annonser helt.

Ytterligare en funktion värd att nämna är forumet där man diskuterar streaming av film, sevärda filmer, eller problem som uppstår på sajten.

The Internet Archive

En sida som är helt laglig att använda i alla länder, då filmerna på sidan tillhör det som kallas “the public domain”. Detta sker bland annat efter att en films upphovsrätt upphört att gälla, efter att tidsfristen för densamma utgått.

Det är lagligt både att streama och ladda ner filmer från The Internet Archives stora samling konstfilmer, serier, dokumentärer, klassiska spel, internationella filmer och musik, vilket gör sidan till ett populärt val bland de som söker media svår att finna på annat håll.

Sidan är redan en klassiker som är här för att stanna.

Dessa var våra favoriter bland sidor för gratis film online, där man kan finna både ovanliga filmer och internationella serier som inte kan hittas på de klassiska sidorna för streaming. Enjoy!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd