HemGratis ErbjudandenTopp 5 aktiviteter som är gratis

Topp 5 aktiviteter som är gratis

-

Det är alltid roligt att hitta på något med familj eller vänner när helgen kommer. Men som bekant är det en hel del högtider på våren vilket kan göra att pengakassan kan tryta. Det behöver dock inte stoppa era planer. Det finns massor med roliga aktiviteter som passar både till familjen och till vänner. Så varför betala för något om ni ändå kan få det lika roligt alldeles gratis. Häng med här i artikeln så får du lite tips på vad ni kan göra. 

  1. Tälta

Kolla upp en biluthyrning och hyr en bil till dig och din familj eller till dina vänner. Med en hyrbil blir det enkelt att ta sig runt och ni kan i princip åka var som helst. I Sverige finns det många olika spännande platser som man kan åka till med en hyrbil. Ta med er ett tält och sov utomhus. Det är roligt och en härlig upplevelse. Den svenska allemansrätten är också ert säkra kort. Att hyra bil är enkelt och det är ofta billigare än att åka kollektivt om ni är flera personer som åker.

  1. Skogsvandring

Sverige har väldigt mycket skog och om ni tar bilen och åker till en närliggande skog, kan ni vandra genom skogen. Varför inte passa på att samla lite blad och kvistar som kan bli fina dekorationer hemma, om man tycker om att pyssla är det ett bra sätt att skapa nya fina saker till hemmet. 

  1. Hajk

Varför inte ta på ett par riktigt bekväma skor och åka till ett naturområde. Kolla upp var det finns ett naturområde som du kan ta dig till. Med rätt kläder blir det en rolig upplevelse. Perfekt om man är några stycken som vill umgås och samtidigt göra något bra för motionen och hälsan. 

  1. Bada

Åk till stranden. De flesta stränder ligger avsides så man behöver bil för att kunna ta sig dit. Packa badkläderna och en god matsäck sen är det bara att köra till vilken strand som helst. Men glöm inte att smörja in dig med solskyddskräm.

  1. Fotografera

Åk till en naturskön plats med några vänner. Alla tar med sina mobiltelefoner och sen kör ni igång en fototävling. Bestäm ett antal föremål som alla måste fotografera. Nu ger ni er iväg på egen hand och försöker hitta en svamp, ett ekblad eller vad ni nu bëstämer för att fotografera. När alla är klara samlas in och visar bilderna för varandra, den med vackrast bilder vinner ett pris.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd