HemÖvrigtFixa festen med hjälp av torris!

Fixa festen med hjälp av torris!

-

Torris, eller kolsyreis som det också är känt som, är en häftig grej att ta hjälp av för att få spännande effekter. Det passar väldigt bra på fester och förhöjer snabbt en redan god stämning till en högre instans. Många vet dock inte hur man kan använda torris på sin fest eller kalas, men det är enklare än vad man kan tro. Håll tillgodo.

Att ha fest är och ska vara roligt. Att träffa människor och släppa loss en kväll är definitivt något de flesta har ett behov av. För att få till rätt stämning på festen finns många metoder. Vissa sätt är mer uppenbara än andra.

Till exempel, rätt människor ska bjudas, det ska finnas snacks, bra musik och en härlig välkomstdrink blir aldrig fel. Men det finns sätt att piffa till stämningen ytterliggare och se till att du gör ett riktigt gott intryck. Givetvis ska man tänka på belysningen och om platsen för festen är riktigt optimal.

Torr-is är ett annat sätt att skapa en riktigt fin stämning. Torris ger ifrån sig en trolsk dimma då det förvandlas från sin fasta form till gas då den värms upp vilket ger en härlig effekt. Det finns en del torris återförsäljare i landet som du kan vända dig till för att få hjälp med inköp av torris.

Ha en fest som folk kommer ihåg

Att anordna en fest tar tid och tålamod. Energin som läggs på planering, matlagning och inbjudningar tar oftast en stor del av tiden. Man vill skapa en kväll där ens vänner möts och har det riktigt trevligt, man vill bara skapa en fest utan ett minne. Det skulle inte kännas bra om festen snabbt faller i glömska när kvällen är slut.

Den värme och kärlek man lagt i alla förberedelser (som kan ha tagit timmar) ska förvandlas till just värme och kärlek då ens gäster tänker tillbaka på festligheterna. Om man exempelvis har en fest där man vill skapa en romantisk stämning kan små ljuslyktor vara en bra detalj. Är man ute efter att få till ett visst tema, exempelvis ett västerntema, så är dekorationerna väldigt viktiga.

Fixa Partyis med torris – Ett trick som alltid går hem

Många har sett hur man på film och tv kan skapa rök och dimma som ligger helt perfekt längs marken under exempelvis en fest. Det ger en häftig effekt som de flesta inte har varit med om innan. Vad de flesta inte vet är just hur man skapar denna fantastiska dimma.

Svaret är enkelt: genom att använda sig av torris. Torris är koldioxid i fast form som när det värms upp förvandlas till gas. När denna gas ångar bort ger den en härlig dimeffekt precis som den du sett på film, oftast skräckfilmer. Det påminner om den dimma som tidiga morgnar hänger kvar i skog och mark, när omständigheterna tillåter.

Man kan till exempel placera kolsyreisen i kanterna av den trädgård där festen hålls. Under kvällen kommer den värmas upp och ge den dimeffekt du är ute efter. Det är dessutom inte speciellt svårt att hantera torris. Se bara till att INTE få isen direkt på huden, då den är mycket kall och kan ge köldskador. Se även till att inte använda torrisen om du inte kan vädra utrymmet ordentligt. Det är viktigt att gasen ventileras ut effektivt.

Värt att tillägga att det är en miljövänlig effekt som definitivt kommer få dina gäster att komma ihåg festkvällen. Hör av dig till din torris återförsäljare för att se vilka lösningar som finns där du bor.[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd