HemÖvrigtLadda ner film enkelt från Disney Plus

Ladda ner film enkelt från Disney Plus

-

Sedan Disney Plus introducerades har streamingtjänsten släppt en hel del välkända titlar på sin plattform. Idag kan man se en mängd olika filmer, serier och animerade filmer på Disney Plus som man inte kan någon annan stans. Men hur gör man om man vill ladda ner innehållet på streamingtjänsten och se det offline?

Med hjälp av ett inspelningsverktyg som Audials Movie (läs mer här) kan man spela in videos från Disney Plus under tiden som den spelas upp på ens dator. Sedan kan man spara videon som en MP4-fil och titta på den offline från sin dator eller smartphone. Nedan går vi igenom hur man lyckas med detta steg-för-steg!

Ladda ner film från Disney Plus till din dator

Först går vi igenom hur man kan ladda ner film från Disney Plus till sin dator. Detta gör vi med ovan nämnda inspelningsverktyg, Audials Movie. Programvaran går att ladda ner från deras officiella hemsida.

1.     Ladda ner, installera & starta Audials Movie

Det första du ska göra är som sagt att ladda ner programvaran Audials Movie. Det finns en kostnadsfri demoversion man kan använda sig av så man slipper betala för det. Härefter installerar du programmet och startar det.

2.     Spela upp videon i Disney Plus

Nästa steg är att klicka på “Video Streaming” inne i menyn på Audials Movie. Här väljer du Disney+ bland de olika streamingtjänsterna som finns att välja. Det kommer då dyka upp ett litet fönster med instruktioner.

Härefter öppnar du Disney Plus i din webbläsare och väljer den video som du vill spela in. Inspelningen startar så fort du startar videon. Se därför till att videon spelas in i originalstorlek för att få den bästa kvalitén.

3.     Audials Movie sparar automatiskt videon

När videon är färdiginspelad kommer den automatiskt sparas till Audials-spellistan till höger om din skärm. Du kan då välja att spara filen som en MP4, WMV, AVI eller 3GP. Audials Movie “taggar” dessutom den inspelade videon, så att du kan se vad den heter och så vidare.

Nu har du alltså spelat in och laddat ner en film från Disney Plus med hjälp av Audials Movie. Lätt va? Denna kan du sedan se på när du är uttråkad en dag eller spela upp den på din dator när du åker bil utan internetanslutning.

Ladda ner film från Disney Plus till din smartphone

Om du föredrar att titta på film från din bärbara enhet, som en smartphone, kan du ladda ner film från Disney Plus till din smartphone också. Detta gör du enklast genom att ladda ner film eller serier direkt till din mobila enhet med Disney Plus egna nedladdningsfunktion.

Detta gör du genom att logga in på ditt konto på Disney Plus via din mobiltelefon. Härefter väljer du den video som du önskar att ladda ner och trycker på nedladdningsikonen. När detta är gjort och innehållet laddats ner, kan du se på filmen/avsnittet från din smartphone utan att vara ansluten till ett internet. Underhållning på dina villkor med andra ord!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd