HemÖvrigtLadda ner film enkelt från Netflix

Ladda ner film enkelt från Netflix

-

Netflix har de senaste åren blivit den mest populära streamingtjänsten i landet. Detta tack vare de många filmer, serier och dokumentärer som finns att tillgå. Men samtidigt som Netflix-appen erbjuder användarna att ladda ner innehåll för att se det online, är detta mycket begränsat och möjliggör det inte för en att exportera dem som filer. Men det finns sätt att kringgå detta.

I följande guide kommer vi gå igenom hur du laddar ner film och annat innehåll från Netflix som videofiler. Videofiler som du sen kan föra över till din dator eller mobiltelefon och se på när som helst, var som helst.

Ladda ner film från Netflix till din dator

Vi kommer börja med att gå igenom hur du laddar ner innehåll från Netflix till din dator. Vi använder oss av det smarta inspelningsverktyget Audials Movie. Läs mer om det här.

1.     Ladda ner, installera & starta Audials Movie

Första steget är att gå in på Audials hemsida och ladda ner inspelningsverktyget Audials Movie. När detta är gjort installerar du programvaran och startar den sedan. Programmet är helt kostnadsfritt om du önskar att använda dig av demoversionen.

När programmet är startat klickar du på “Video Streaming”-sektionen. Välj vilket filformat du vill spara den nedladdade filmen som, exempelvis MP4.

2.     Starta filmen inne i Netflix

Härnäst klickar på Netflix inne i “Video Streaming”-sektionen. Då kommer en liten ruta dyka upp. Där klickar du på vilken webbläsare du vill använda för att spela upp och spela in Netflix-filmen i.

Klicka härefter på “Next”. Då kommer Audials Movie att be dig om att välja inspelningsinställningar. Du kan till exempel välja att slå på undertexter och att spela in i 1080p.

Sedan går du in på Netflix i din webbläsare och väljer den film eller den episod som du vill spela in. Audials Movie spelar automatiskt in ditt önskade innehåll när du startar den.

3.     Innehållet spelas in och sparas på din dator

När filmen eller episoden är inspelad skickas den vidare till Audials-spellistan på höger om din skärm. Du kan välja att spara filen som en MP4-, WMV-, AVI-, eller 3GP-fil.

Filen kan du sedan använda för att spela upp på din dator när du önskar, utan att du behöver vara ansluten till ett internet! Smidigt va?

Ladda ner film från Netflix till din smartphone/surfplatta

Om du hellre vill se på Netflix när du är på språng från din smartphone eller surfplatta går även detta.

Genom netflix-appen:
Det enklaste sättet att göra detta på är genom Netflix-appen. Har du ett konto på Netflix behöver du bara logga in på din profil, hitta den film/serie du vill ladda ner och klicka på ladda ner.

Med hjälp av Audials Movie:
Om det innehåll du vill ladda ner inte går att ladda ner via appen kan du använda dig av Audials Movie. Du spelar in filmen/serien som i ovan nämnda steg och sedan kan du överföra filen till din iOS- eller Android-enhet. Då kan du se på Netflix-innehåll offline när du befinner dig på språng!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd