HemÖvrigtSpela sudoku gratis på Android

Spela sudoku gratis på Android

-

Det finns mängder med gratis spel till både dator, TV och mobiltelefoner. Bland dessa så finns många spel som man inte förknippar med digitala enheter. Bland dessa är sudoku ett. Detta sifferspel är snarare något man traditionellt sett har gjort med blyertspenna på papper. Men nu finns det även till din Android.

Att spela spel är något de flesta gör till och från. Vissa kör analogt och spelar mest kort och tärningsspel. Andra spelar mer avancerade brädspel. Sen finns det alla dator och tv-spel som många lägger många timmar på att spela. Oavsett vilken kategori man tillhör så uppskattar man antagligen alla de gratis spel som finns.

Det spelar ingen roll vad det är för spel man uppskattar mest, det finns alltid någonting som man kommer gilla som har den bonusen att man inte behöver betala för det. Det finns både för de fysiska spelen, spel för dator och TV, men även för de om helst spelar på sin mobiltelefon.

Många sudoku spel för Android

På Google play finns det mängder med spel som man får spela gratis. Det är spel ur de flesta kategorier som erbjuds. Ett av de mer populära spelen är sudoku, som man kan ladda ner här. Sudoku är ett klassiskt spel som för det mesta, i alla fall innan de smarta telefonerna, brukar lösas på förtryckta papper med hjälp utav en blyertspenna.

Sudoku är, som de flesta känner till, ett spel där man ska lösa ett mönster med siffror. Spelplanen består av ett antal stora rutor med tre gånger tre rutor i varje, alltså nio mindre rutor. Standard är att sudokun består av tre gånger tre större rutor som utgör en kvadrat. I de mindre rutorna fyller man i siffrorna ett till nio. I varje stor ruta ska dessa siffror fyllas i en gång per siffra.

Man får inte utelämna någon siffra eller använda någon siffra mer än en gång. Alla rader över den samlade spelplanen, oavsett om de är lodräta eller vågräta, ska också innehålla siffrorna ett till nio. Till sin hjälp har man en handfull siffror som står där från början. Det är ett klurigt spel som verkligen fungerar som hjärngympa.

Andra populära spel

Det finns även många andra populära spel på Google Play som man kan spela utan att betala för det. Ett exempel är schack. Det finns många appar för Android där man kan spela schack. Det rör sig om samma spel, men utseendemässigt skiljer de sig åt. En annan skillnad är om man kan spela mot andra spelare eller bara datorn.

Antalet funktioner varierar också. Vissa är bara rätt upp och ner ett schackbräde. Samtidigt som de finns de där man kan ta lektioner för att lära sig mer om spelet. Schack kan normalt sett i dessa appar anpassas efter spelarens nivå. Man kanske börjar på en lägre nivå och arbetar sig uppåt så att man möter svårare och svåre motstånd, ju längre man spelar.

Oavsett vad man är intresserad av så finns det alltid något spel att spela.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd