HemGratis SpelPokerbonus för Nybörjare

Pokerbonus för Nybörjare

-

Visst älskar vi idén av bonus eftersom de ger känslan av att du får något extra och gratis. Många pokersiter erbjuder oftast nybörjare någon form av bonus, till exempel kan du få något extra när du spelar på ett eller flera specifika livebord som ett välkomsterbjudande om du testar på deras tjänst. Men varför erbjuder pokersiter dessa typer av bonusar och vad är det som gör det till ett bra erbjudande?

Det är inte alla, med det är många pokersiter som erbjuder någon form av bonus som en extra belöning till dig som vill börja spela eller spelar mycket kortspel. Innehållet och erbjudanden kan skilja sig åt mellan olika spelbolag, men de kan röra sig om att du får en insättningsbonus eller en turneringsbiljett. Så för att förklara mer exakt vad en poker bonus är kan vi sammanfatta och säga att när du registrerar dig eller sätter in pengar på ditt spelkonto för första gången, kan du få en välkomstpresent med ett extra värde. De kan då innehålla antingen bonuspengar eller biljetter som du sedan kan använda i pokern.

Varför ge ut bonusar?

Nu kanske du ställer frågan ”men varför ger majoriteten av alla bolag ut välkomstbonus?” Det är ett sätt för företagen att intressera nya spelare att nyttja och testa deras tjänster, där de sedan även arbetar med lojalitetsprogram för att du ska fortsätta vara spelare hos dem. Det här är ett sätt för aktören att ge dig det behaget som tidigare nämnt, känslan av att få kunna avnjuta någonting extra och gratis uppfylls.

Att spela poker online blev som störst i början av 2000-talet. Du känner säkert till pokervarianten Texas Hold’em som blev en av de större spelformerna där den även har en plats idag. När pokern slog online började fler och fler siter startas vilket gjorde att online pokern blev större än livepokern.

Pokerindustrin är oerhört konkurrenskraftig och genom att ge ut välkomstbonusar attraheras nya spelar till din tjänst. Eftersom det finns en hel djungel av olika aktörer inom pokerindustrin vill företagen locka dig med något extra för att just du ska testa deras tjänst. Egentligen är det ingen ”Catch”, mer än att du måste spela med riktigt spelpengar på sidan för att förtjäna din bonus. I själva verket är det heller ingen som stoppar dig från att lämna siten efter du har tjänat ihop din bonus, självklart vill de försöka hålla kvar dig som spelare där vissa företag arbetar med lojalitetsprogram.

Pokerbonus kan vi säga är ett bra och upplyftande sätt för de oerfarna spelarna som har en begränsad spelbudget. Här kan du då passa på att använda de bonuspengarna du får för att lära dig att spela spelet och skaffa nya erfarenheter att använda. Men de finns även spelare som lever på bonusar eller tjänar in extra på att jaga till att hitta de bästa erbjudandet att spela på.

Kan jag nyttja flera bonuserbjudanden?

Sedan den nya lagstiftningen trädde kraft får spelsiter enbart erbjuda sina kunder en bonus och den får endast delas ut i samband med registrering eller en första insättning, dessa typer av erbjudanden brukar kallas välkomstbonus eller sign up bonus. Med det sagt, kan du alltså inte få mer än en bonus hos ett spelbolag som drivs av samma spellicens. Så finns det flera olika erbjudanden du kan välja mellan, får du endast välja ett av dem.

Hur väljer jag rätt poker bonus?

Innan du sätter igång finns det en del och tänka på. Du köper väl inte en säng innan du prov-ligger den och ser vad marknaden har att erbjuda, så självklart borde du göra samma sak gällande pokerbonusar. Det finns en stor konkurrens i val av pokerrum och som ny spelare finns det oändligt med alternativ och självklart lockas vi av att välja det bästa erbjudandet som finns. Det viktigaste är att du har koll på hur mycket omsättning och hur mycket du behöver sätta in. Kolla igenom noga så du vet vad som gäller med bonussumma, omsättningskrav, takt på utbetalning och giltighetstid samt bonustillägg och extras (t.ex. freeroll entries, cash game eller tokens till turneringar). Mycket har att göra med vilken nivå du ligger på, hur mycket du spelar, vad det är för villkor för att kunna nyttja dem, allt detta är att ta i beaktande i jakt om den bästa bonusen.  

Idag finns det flera olika siter som hjälper till med att jämföra och ställer alla olika spelbolags erbjudanden mot varandra, allt för att valmöjligheterna ska synas så tydligt som möjligt, så du kan hitta ett erbjudande som passar dig.

Men vilket är då den bästa bonusen?

Genom att jämföra de olika bonusarna och att du känner till grunderna kan du enklare hitta de bonusar som är mest lönsamma. Som tidigare nämnt kolla igenom med bonussumma, omsättningskrav, takt på utbetalning och giltighetstiden. När du vet det kan du då jämföra och se vad som är en bra bonus för dig samt vad som är värd din insättning och tillslut blir den bästa bonusen för dig. Stirra dig inte blind på summan du kan få utan se även till att du kan uppfylla kraven som bonusen kräver.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd