HemÖvrigtLadda ner enkelt från Hulu

Ladda ner enkelt från Hulu

-

På Hulu kan man se allting från mängder av serier, filmer, sport till tecknat. Men för att streama från sidan så krävs det att man har främst internetuppkoppling men även att denna är snabb. Men ibland är man ju i situationer där internetuppkopplingen faktiskt inte fungerar så bra. Eller så har man inte obegränsat med surf på exempelvis mobilen, men vill ändå kunna titta på en serie eller film från just mobil.

Så vad gör man då om man hamnar i en sådan situation? Jo idag så går det faktiskt att enkelt spela in och ladda ner filmer eller serier, helt enkelt videoklipp från Hulu. Genom att använda sig av ett enkelt program, Audials Movie. Läs mer om vad Audials Moive är på deras hemsida. Här kommer i alla fall en kort guide både till hur du använder Audials Movie på Windows och på Mac, för det fungerar nämligen på båda.

Ladda ner till Windows

Om du vill ladda ner till en Windows från Hulu så börjar du med att ladda ned Audials Movie. Det är både gratis att ladda ner och enkelt att avinstallera i ett senare skedde om du skulle vilja. Dessutom krävs ingen registrering utan du kan börja använda programmet direkt. Sätt nu på ”Video Streaming”. Klicka sedan på den ikon som heter Hulu och gå sedan in på hulu.com genom antingen Chrome eller Firefox.

Väl inne på hemsidan hulu väljer du vilken film, serie eller klipp som du skulle vilja ladda ner och klickar på att spela upp denna. Så fort du startar filmen så kommer den att spela in. Så du behöver inte göra någonting annat än att låta klippet spela. Se bara till att det spelas upp i originalstorlek så att kvaliteten blir så bra som möjligt. När klippet är färdigt så kommer detta automatiskt att sparas till Audials Movies egen spellista som du kommer att kunna se på högersida av din datorskärm. Därifrån kan du spara ner filen i både MP3, WMV, AVI eller MP4 och alltså titta på från vart du vill när som helst.

Ladda ner till Mac

Om du skulle vilja ladda ner till en Mac dator så kan du använda dig av Hulu egen inspelnings applikation för Mac som EaseUS RecEXperts.

Använd Audials Movie till andra sidor

Nu vet du alltså hur du ska kunna spela in och använda dig av Audials Movie för Hulu, nu kan du göra samma sak med en mängd andra sidor. Audials Movie går nämligen att använda på flera andra streamingtjänster och är inte begränsat till enbart Hulu. Däremot gäller det bara att vara uppmärksam på och komma ihåg att dessa filmer enbart är till för dig. När du spelat in och sedan laddat ner en film får du inte sprida denna vidare till någon annan, utan enbart se på denna för privatbruk. Eftersom de allra flesta streamingtjänster har upphovsrätt på de filmer, serier, sportarrangemang som ligger på deras hemsida. Nu är det bara att sätta igång och kolla film!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd