HemÖvrigtLadda enkelt ner innehåll från ESPN

Ladda enkelt ner innehåll från ESPN

-

Idag är de flesta program och information tillgängligt för oss hela tiden. Online finns allt vi behöver vare sig det handlar om film, nyheter, musik eller spel. Men just sportaktiviteter som fotbollsmatcher och tennismatcher är faktiskt någonting som de allra flesta ser live. Därför kan det till och med vara svårt att få tag på om det inte är live. Men det är möjligt.

ESPN är en sida som specialiserat sig på att sända sport närmast dygnet runt. Och för en sportfantast är detta minst sagt fantastiskt och öppnar upp möjligheter för att se andra sporter och matcher än vad man kanske annars hade intresserat sig för. Men ibland kanske man missat en specifik händelse och vill kunna se den i efterhand, också utan internetuppkoppling. Då är det möjligt att ladda ner innehåll från ESPN. Det gäller dock bara att vara uppmärksam på att det inte är lagligt att sedan sprida detta innehåll vidare till andra. Eftersom innehåll från ESPN såklart är upphovsrättsskyddat så du får inte dela detta med andra.

Hur gör man då om man vill se dessa sporthändelser till och med utan internetuppkoppling?

Ladda ner Audials Movie

Det första steget är att ladda ner programmet Audials Movie. Läs mer på deras hemsida om vad detta program är för något och vad det innebär om du är extra intresserad. Audials Movie är nämligen ett program som kan hjälpa dig att spela in innehåll och sedan spara ned detta till din dator. Det kostar ingenting att ladda ner och du behöver inte heller registrera dig för att börja använda programvaran. När du laddat ner Audials Movie så växlar du till det som heter ”Video Streaming”.

Spela nu upp det du vill spara ner från ESPN

Nu är du egentligen redo att spela upp det innehåll som du är intresserad av att spara från ESPN. Klicka först på den ikon som heter ESPN i Audials Movie. När du gjort detta så går du in på ESPN hemsida på internet och klickar sedan på den sportaktivitet som du vill spara ner. När du börjar spela upp videon på hemsidan så startar också inspelningen av denna automatiskt. Det är alltså väldigt smidigt.

Alla video sparas automatiskt

När den video som du valt att spela upp är färdig så kommer den att automatiskt sparas ned till din dator i en hanterbar MP3 fil genom att överföras till Audials Movies egen spellista som du kan se på höger sida av din datorskärm. Utöver MP3 format kan du också välja att spara filen som MP4, WMV eller AVI. Nu är filen din och du kan titta på innehållet när du vill från vart du vill. Du kan även välja att föra över filen till din mobil om du vill vara ännu mer flexibel med vart och när du ser på videon. Men glöm inte att det som sagt inte är okej att sprida den till någon annan, utan behåll den för dig själv. Så nu är det bara att sätta igång!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd