HemÖvrigtHitta rätt stöldskydd inför resan

Hitta rätt stöldskydd inför resan

-

Är det dags att planera för att börja resa igen? I sådana fall är det viktigt att vara på den säkra sidan och skydda dina värdesaker. Våra resväskor kan av olika anledningar hamna i fel händer, antingen av misstag eller med flit, och det värdefulla innehållet kan försvinna iväg för alltid. Just därför är det viktigt att i förtid planera för det värsta och införskaffa en GPS spårare. Du kan enkelt montera detta på din resväska, oavsett om du åker tåg eller flyg. Du kan följa dess position i realtid och se historik bakåt direkt i mobilen, samtidigt som du kan slappna av mycket mer på resan.

Väljer du att istället resa med bil kan det vara minst lika viktigt att använda sig av stöldskydd, både när det kommer till dina resväskor, men även till din bil eller annat fordon som du färdas med. Bilstölder är otroligt vanligt och det kan vara oerhört svårt att någonsin få tillbaka den i bra skick. MiniFinder erbjuder flera olika typer av GPS trackers, däribland den världsledande fordonsspåraren Zepto. Med denna tracker kan du följa dina fordon. Vill du även stöldskydda andra värdesaker så finns det anpassade produkter även för det, däribland MiniFinder Pico som du kan montera på exempelvis väskor innehållande dyrbara saker.

En fordonsspårare monterar du enkelt på exempelvis din bil och du kan då genom tillhörande mjukvarusystem se din bils position minut för minut. I systemet får du larm när din bil, eller annat fordon, rör sig utanför ett bestämt område. Du får tillgång till sabotagelarm och hastighetslarm, vilket ger dig en större uppsikt på avstånd. Skulle du drabbas av bilstöld under din semester, så kan du direkt se bilens position och historik, vilket är oerhört värdefull information för polisen i deras arbete. Förutom att stöldskydda din bil, kan det även vara en bra idé att stöldskydda din husvagn, husbil, moped, motorcykel eller båt. Oavsett fordon du använder så ger en GPS det bästa stöldskyddet du kan tänka dig.

Varje år anmäls tusentals stölder, och inte minst när man är ute och reser. Med en GPS spårsändare från MiniFinder kan du stöldskydda dina värdesaker och spåra dem i realtid. Spårsändaren är bland de minsta på marknaden, vilket gör dem enkla att dölja i resväskan för obehöriga. Trots sin nätta storlek har de en kraftfull prestanda med lång batteritid.

I MiniFinder GO sker all spårning automatiskt via det molnbaserade spårningssystemet, vilket du enkelt kommer åt i din mobil eller dator.

Läs mer om spårsändare från MiniFinder

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd