HemÖvrigtHitta metoder för att få gratis presenter

Hitta metoder för att få gratis presenter

-

När det kommer till att spara pengar på saker du vill ha finns det inget bättre än att få dem gratis. Den goda nyheten är att det finns många sätt att få saker utan att betala. Här presenteras sju metoder för att hitta butiker som erbjuder presenter gratis, vilka är följande:

  • Kontrollera marknadsplatser online.
  • Leta efter provprodukter.
  • Anmäl dig till olika program som erbjuder förmåner.
  • Använd ett bibliotekskort.
  • Svara på enkätundersökningar.
  • Lös in poäng.
  • Ladda ner en app.

Fortsätt läsa för att se närmare på dessa otroliga möjligheter till gratis presenter!

7 metoder för att hitta butiker med gratis presenter

1. Kontrollera marknadsplatser online. Det finns många marknadsplatser online att dra nytta av som exempelvis annonser, grupper på Facebook och appar som Nextdoor. Du bör också dra nytta av aktuella rabattkoder som till exempel Vetzoo rabattkod från olika rabattkodssajter. Dessa rabattkoder är mycket enkla att använda och det räcker att kopiera och klistra in dem vid ett köp.

2. Leta efter provprodukter. Många skönhetsbutiker erbjuder gratisprover i butikerna och du kan även beställa dem online och få på posten. Du kan ibland få prover med posten mot att du testar och granskar dem. Till exempel erbjuder Amazon sina medlemmar att köpa provprodukter i många olika kategorier, alltifrån hudvård till kosttillskott. Medlemmar får sedan ersättning i Amazonkrediter som kan användas för utvalda produkter.

3. Anmäl dig till olika program som erbjuder förmåner. Ett tredje tips är att anmäla dig till lojalitetsprogram som ger medlemmarna speciella förmåner baserat på hur de spenderar. Du kan få gratis mat, presentkort, artiklar, filmbiljetter och många andra saker gratis.

4. Använd ett bibliotekskort. På ett bibliotek erbjuds förutom gratis läsning av böcker även massor av utbildning och underhållning. Med ett bibliotekskort får du tillgång till saker som filmer, musik, spel och ljudböcker – ja, sådant som hade kostat hundralappar om det hade köpts i butik. Kontakta eller besök ditt lokala bibliotek för att se vad som erbjuds!

5. Svara på enkätundersökningar. Genom att delta i enkätundersökningar kan du tjäna pengar, få presentkort och vinna priser. Det är vanligtvis enkelt att genomföra enkäter och kräver endast en stund av din tid.

6. Lös in poäng. Du kan generera poäng från flygresor och hotellvistelser och lösa in poäng som kan konverteras till belöningar och förmåner. Du kan till exempel få tillgång till flygplatsers lounge.

7. Ladda ner en app. Ett underhållande sätt få gratis presenter är att tjäna in poäng genom att använda appar. Du kan exempelvis tjäna in poäng för att besöka vissa butiker eller göra inköp. Poängen kan sedan lösas in mot presentkort.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd