HemÖvrigt5 gratis tips för dig som har en skrivare

5 gratis tips för dig som har en skrivare

-

Det finns väldigt mycket som idag är gratis på internet och har man en skrivare så kan man väldigt enkelt skriva ut det man vill så att man slipper söka upp sidan varje gång man behöver det. Vi har här fyra olika gratis tips för dig som du kan skriva ut, det kräver dock att du har en skrivare med papper tillgängligt.

  1. Skriva ut dina favoritlåtar för gitarr

Spelar du gitarr och vill lära dig en ny låt? Varför inte skriva ut ackorden på låten så kommer det bli mycket lättare. Det finns många sidor där man kan hitta ackord, tabulatur och texter till låtar. Dom sidor kommer hjälpa dig att lära dig att spela dina favoritlåtar. Men för att göra det enklare så kan man skriva ut ackorden, texten eller tabulaturen till låten så slipper du leta upp sidan varje gång du ska spela på låten. Du kan till och med skriva ut alla dina favoriter och göra en egen sångbok.

  1. Skriva ut bilder som man kan färglägga

Det finns många sidor där man kan ladda ner svartvita bilder och skriva ut som man sedan kan färglägga, det är en perfekt sysselsättning för barn. Man kan enkelt göra sina egna färgläggningsböcker till barnen. Det finnas en mängd olika teman att välja på alltifrån kända Disney karaktärer, djur till kända monument och mycket mer.

  1. Skriva ut dina egna julkort

Har du en bläckstråleskrivare så kan du enkelt skriva ut dina egna julkort, kanske en bild på barnen i tomtekläder eller en bild på en julgran? De finns många olika julteman som man kan använda till sina julkort. Det man behöver för att skriva ut julkorten är fotopapper och de finns en hel del olika typer av fotopapper allt beroende på vad man är ute efter. En av de främsta märkena inom fotoskrivare är Canon. Canon har bläckstråleskrivare som använder upp till 9 stycken Canon bläckpatroner och det säkerställer att du kan skriva ut de bästa fotografierna med otroligt vackra färger och nyanser. I kombination med rätt fotopapper så kan du skapa julkort av riktigt hög kvalitet utan att behöva gå och köpa dom.

  1. Skriva ut kartor om du ska ut och resa.

Ska du ut och resa eller turista någonstans så är det alltid bra att ha en karta över staden eller en tunnelbanekarta till hands så att man hittar till hotellet, museet eller vad man nu vill besöka. Är man inom EU så kan man enkelt använda telefonen utan att det ska kosta så mycket, men är man utanför EU så kan det kosta väldigt mycket. Då kan man enkelt skriva ut en karta eller kartor men även dina flygbiljetter, en kopia på ditt pass eller allt du behöver för din resa innan man åker.

  1. Skriva ut recept på goda måltider.

Brukar du laga mat på recept som du hittar på nätet? Det finns mängder av olika recept på samma maträtt så om du provar något som du gillar så skriv ut receptet på en gång så har du den sparad. Eftersom det finns så många olika sidor med recept är det inte alltid lätt att komma ihåg vilken det var som du gillade. Du kan till och med skapa din egen kokbok med bara recept som du gillar som du har tillgänglig i köket när du behöver den.

Det finns självklart mycket mer som är gratis på nätet som du kan skriva ut. Skulle du få slut på papper eller toner så kan du enkelt beställa mer på 123ink.se.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd