HemGratis ErbjudandenGratis spabehandlingar i hemmet med spabad

Gratis spabehandlingar i hemmet med spabad

-

Genom att installera ett spabad i ditt hem så kan du njuta av gratis spabehandlingar hemma. De pengar du vanligtvis hade lagt på dyra weekends på spahotell kan du lägga på något annat. Här är vad du behöver för att det ska bli riktigt lyckat.

Att regelbundet få spabehandlingar hade varit underbart. Men att regelbundet åka till spaanläggningar för att få ta del av dess möjligheter är något som kommer få din plånbok att bli riktigt tunn. Tänk om man hade kunnat få spabehandlingarna gratis och dessutom i sitt eget hem, det hade varit perfekt för många.

Det är möjligt. Det är till och med en rätt vanlig vardag för många svenskar. Den enda investeringen är i ett spabad, men den gör du en gång, sen använder du det utan kostnad i åratal. Du får alltså dagliga (eller hur ofta du nu vill) spabehandlingar, i ditt hem, när du känner för det.

Så blir det riktigt lyckat

För att ett tillfälle i ditt spa bad ska bli lyckad så krävs inte mycket. I spabaden är bubbelfunktioner och jetstrålar inbyggt. Du lägger dig i det ångande vattnet och låter anläggningen sköta resten. Resultatet blir en avslappnad och lugn kropp och själ.

Ta det till nästa nivå

Men det går givetvis ta det till ännu en högre nivå. Det behöver inte ens vara speciellt dyrt eller krångligt. Genom att välja en passade spellista med musik så skapar du snabbt en härlig stämning. Det samma gör du genom att tända stearinljus. Ett eller flera av dem kan vara doftljus, något många uppskattar.

Man kan välja att bada med en partner eller vän, men det går alldeles utmärkt att bada själv också. Ännu ett tips för att höja upplevelsen ytterligare är att välja rätt tidpunkt. Att bada en tisdagsförmiddag kan vara ett fint och värdefullt avbrott i din vardag. Men det blir betydligt mysigare om man gör det när det är mörkt ute.

Med lite tur är det kanske stjärnklart och månen syns. Då blir det riktigt romantiskt om man valt att bada med nån man håller av lite extra.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd