HemGratis SpelGratis Poker

Gratis Poker

-

Om du, likt oss, föredrar att spela online utan att behöva spendera pengar har du kommit helt rätt. I denna artikel kommer vi gå igenom hur du spelar poker gratis – nämligen genom så kallade freerolls, eller gratisrullar som man skulle kunna översätta dem till svenska med.

Freerolls erbjuds av ett stort antal pokersajter idag och möjliggör det för användarna att spela poker utan att behöva göra en insättning. På så sätt slipper man riskera sina egna pengar och kan istället njuta av detta fantastiska erbjudande online. Läs vidare!

Utforska spelutbudet med låtsaspengar

Freerolls har blivit ett väldigt stort fenomen bara de senaste åren. Konkurrensen bland pokersidor ökar för varje dag som går allt eftersom efterfrågan bland konsumenter ökar. För att spelsajterna ska klara sig måste de erbjuda sina användare något unikt, något spännande och något lukrativt. Och vem älskar och lockas inte av ting som är gratis? Därav Freerolls!

Med dessa freerolls kan spelare spela med så kallade låtsaspengar, eller “fun money” som de mer allmänt betecknas som. Med dessa kan spelare utforska utbudet på en specifik pokersajt innan de gör en insättning med riktiga pengar! Finns det något bättre sätt att lära känna en pokersajt på än genom detta? Skulle inte tro det. Dessutom får man underhållning helt kostnadsfritt på köpet.

Så tar du del av Free Rolls-erbjudanden

Free Rolls är således en fantastisk möjlighet för nya casinospelare. Då får man låtsaspengar att spela för och kan därmed utforska spelutbudet på en specifik pokersajt innan man börjar spela med riktiga pengar! Sedan finns det fortfarande en chans för att vinna riktiga pengar, vilket som förmodligen är det mest fördelaktiga med hela fenomenet!

Men hur tar man del av dessa fantastiska erbjudanden då? Låt oss gå igenom de olika sätten att lägga anspråk på Free Rolls hos pokersajter idag. Vill du veta mer om free rolls och hur du nyttjar dem på bäst sätt kan du läsa dig till på pokerregler.nu.

Hämta dina Free Rolls som en välkomstbonus: Det vanligaste sättet att ta del av freerolls-erbjudandet idag är genom att lägga anspråk på en välkomstbonus som inkluderar dessa gratisspel. Välkomstbonusar finns på nästintill alla svenska spelsajter idag. Som namnet indikerar fås dessa bonusar vid registrering på en ny sajt, som ett slags “tack” för att man blivit en del av nätverket. Försäkra dig om att det inte krävs någon insättning bara innan du hämtar ut dina free rolls!

Få dem som en VIP-belöning: Ett annat sätt att njuta av Free Rolls på är genom att få dem som en VIP-belöning från pokersidan. Detta får man vanligtvis när man klassas som lojal i aktörens ögon, det vill säga att man samlat på sig ett visst antal vip-poäng genom att ha spelat mycket.

Eller som ett pris: Det kanske bästa sättet att få free rolls på är som ett pris! Det vill säga att du deltar i tävlingar och utlottningar på en pokersajt och har du tur så är det free rolls som ligger i potten. Observera att för att vinna förmåner som free rolls så måste man vanligtvis göra en insättning för att delta i själva tävlingen. Så helt gratis blir det ju inte då.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd