HemGratis SpelGratis att spela World of Tanks Blitz

Gratis att spela World of Tanks Blitz

-

Det är många som har en förkärlek för de militära fordon som var i bruk i mitten av förra seklet. De är legendariska på grund av sitt utseende och vart de användes. Många är även frälsta av olika spel. Dessa två intressen kombineras i World of Tanks Blitz.

De stridsvagnar som användes från ungefär 1930 – 1960 är fortfarande legendariska. Det är många som tycker dessa är strået vassare än dagens, i alla fall till utseendet. På samma gång är det otroligt stort att spela spel på sin dator eller telefon. Detta kombineras i World of Tank Blitz.

Spelet kom för ett par år sedan men är fortfarande väldigt populärt. Har du inte spelat det, men har en dator eller telefon som du köpt efter att läst om den på KonsumentTest.se. Då skulle det kunna vara något du skulle uppskatta.

Gratis att spela

Spelet är enligt modellen free-to-play, vilket innebär att det är gratis att spela. Det går att köpa till olika paket men det är inget krav. Väl inne i spelet så har man över 300 olika bepansrade fordon att välja mellan. När spelet sätter igång har du parats ihop med sex andra spelare från hela världen. Målet är att förstöra de andra spelarnas fordon. Man spelar inte i lag utan det är varje spelare för sig själv.

Dels är målet att vinna men det är även att ta sig upp genom de olika nivåerna. Ju högre nivå, desto svårare. Spelet är väldigt populärt och det är inte svårt att förstå varför. Med sina 26 unika slagfält så är det stor variation. Att du spelar mot olika andra spelare varje gång bidrar till att göra spelet mindre förutsägbart.

Finns på Steam

Spelet finns att ladda ned på den populära plattformen Steam. Det finns tillgängligt för både PC och Mac. Dessutom finns det för din mobiltelefon i den appbutik du brukar ladda ned appar ifrån.

Spelet är anpassat efter om du spelar på dator eller telefon. Det innebär att de du möter spelar på samma sorts enhet som du. Det innebär att man inte får en fördel för att man använder en specifik enhet då man spelar.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd