HemTjänsterTrustly iCard

Trustly iCard

-

Att överföra pengar till bankkonton utanför Sverige tenderar att vare både dyrt samt ta lång tid. Som tur är kan man använda sig av iCard, som låter en överföra pengar snabbt och gratis, betala med sin telefon, handla online med virtuella kort och betala utomlands med ett iCard visa-debitkort. Bäst av allt? Man kan föra över pengar på sitt iCard med hjälp av Trustly.

Vad är iCard?

iCard är ett fintechföretag som hjälper individer spara pengar och tid. Detta genom att göra digitala betalningar snabbare och enklare än någonsin förr. Därför erbjuder iCard virtuella kort.

Ett virtuellt kort är en virtuellt genererad kombination av betalkortsuppgifter, det vill säga ett 16-siffrigt kortnummer, som på vilket VISA eller Mastercard som helst, samt namn, giltighetstid och en säkerhetskod – alltså allt som finns på ett vanligt betal- eller kreditkort.

Dessa virtuella kort hjälper privatpersoner hålla sig skyddade när de handlar online. Eftersom de är lätta att generera kan man enkelt göra sig av med dem efter varje betalning. På så sätt kan stulna kortuppgifter inte användas av hackare för att stjäla pengar. Dessutom slipper man betala och vänta för att ett fysiskt kort ska dyka upp på posten om man spärrat det.

Vad är Trustly?

Trustly erbjuder överföringar direkt från ett bankkonto till ett annat, även om de är i olika länder och valutor. Trustly används idag av tusentals olika handlare som Facebook och Amazon. Men betalningslösningen har också blivit populär inom spelbranschen, där fenomenet Trustly casino bland annat tagit sektorn med storm.

iCard har sedan 2019 integrerat Trustly i sin tjänst, vilket betyder att iCards-kunder kan finansiera sina konton från många europeiska bankkonton på nolltid.

Trustly är ett snabbt, säkert och enkelt sätt för kunder att göra betalningar från konto till konto. Med Trustly kan man alltså överföra pengar till sin digitala iCard-plånbok genom att göra säkra och enkla transaktioner.

Så finansierar du ditt iCard med Trustly

  1. Öppna iCard appen och välj ”aktivitets”-fliken
  2. Tryck på den blå knappen med pilar och välj ”Lägg till pengar”
  3. Tryck på Trustly och följ instruktionerna.

När du följt alla steg ovan kommer dina pengar synas på ditt iCard-konto och därefter kan du handla med dina virtuella kort som du önskar.

Varför Trustly?

Banköverföringar till iCard med hjälp av Trustly spar dig både tid och energi.

Först och främst är det superenkelt att finansiera sitt iCard-konto via Trustly. Du slipper registreringsprocessen och behöver heller inte ange några kortuppgifter. För att göra en transaktion behöver du bara godkänna den genom att använda samma inloggningsuppgifter som när du normalt loggar in på ditt bankkonto, det vill säga BankID eller en bankdosa.

Dessutom går det snabbt att använda Trustly för att finansiera ditt iCard-konto. Normalt ser du betalningen inom de närmsta 1–2 dagarna.

En tredje fördel är att Trustly är oerhört säkert. Det kräver inga kortuppgifter när du gör transaktioner via Trustly vilket även minimerar riskerna. Dessutom lagrar Trustly aldrig några uppgifter om dig och de använder även den högsta krypteringsstandarden tillgänglig, utöver bankernas säkerhetssystem.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd