HemTjäna pengar på din hemsidaTjäna pengar med Wealthy Affiliate

Tjäna pengar med Wealthy Affiliate

-

Det finns mängder med olika sätt att tjäna pengar online, men om du redan börjat bygga ditt varumärke eller startat en sajt med regelbunden trafik kommer det vara lite enklare. Det finns nämligen många olika nätverk av så kallade affiliates, vilka hjälper dig hitta annonsörer till din sida. Genom att generera klick från din hemsida till ett företags sajt tjänar du en liten profit samtidigt som du kan erbjuda dina läsare bättre erbjudanden på utvalda tjänster. Det hela är ganska enkelt, om du redan byggt ditt varumärke på nätet.

Vad är ett affiliate-nätverk?

På Svenskaaffiliates.se kan du få många bra tips och mer information om hur du bygger ditt varumärke på nätet samt om hur olika affiliate-program fungerar. Lite förenklat innebär det att du som bloggare eller influencer eller som entreprenör driver en sajt inom en viss bransch. Sajten lockar regelbundna besökare som är intresserade av just det du skriver om. Det är nu du kan gå med i ett affiliate-nätverk som alltså sätter dig i kontakt med stora företag som söker annonsplatser. Wealthy Affiliates är ett av dessa nätverk som har många företag som kunder.

Säg att du driver eSportportal.se och alltså postar mycket material om just eSport. Dina läsare börjar dyka upp i tusentals och de tycker dina texter är roliga och informativa, och de besöker sajten regelbundet. Då kan du höra av dig till Wealthy Affiliates. De har nämligen samarbete med stora shoppingsajter som Amazon, eBay och Shopify, för att nämna några, med ett totalt produktutbud på hundratals miljoner olika prylar. Gillar du ett tangentbord eller ett grafikkort som säljs på Amazon, till exempel, kan du få betalt av Amazon för att länka till just denna produkt på din sajt.

Wealthy Affliates är världens största på marknaden

Det fina med just WA är att du behöver egentligen inte ens ha startat upp din sajt eller ditt företag för att få tillgång till deras affiliate-program. De kan hjälpa dig starta upp din hemsida från start om du har en idé och ett investeringskapital att placera. Då Wealthy Affiliates har stora resurser för dig som bloggare eller influencer tar de också en lite högre avgift för sitt medlemskap, samtidigt som de låter dig ta del av olika strategier, kurser och utbildningar för att lära dig mer om den växande affiliate-marknaden.

Genom att ta hjälp av ett omfattande globalt affiliate-nätverk får du tillgång till några av världens mest lukrativa företagsmärken vilket i sin tur kommer att generera mer trafik och fler klick.

Personligt riktade annonser

Det är inte självklart att du kommer att tjäna pengar som affiliate, men det finns helt klart stora potential. Vi ser att denna typ av marknadsföring både passar de nya mediekanalerna och konsumenterna bättre eftersom det leder till en mer personlig form av annonsering. Besökare av en viss typ av sajt får ju innehåll och produktrekommendationer vilka passar dem bättre, än om de till exempel slår på TV:n och tittar på ett par generella reklamer riktade mot hela svenska folket.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd