HemTjäna pengarSå tjänar du pengar på sport – utan att själv vara idrottare...

Så tjänar du pengar på sport – utan att själv vara idrottare eller tränare

-

De flesta människor drivs av sina drömmar om att vara förmögna. Vi vill gärna kunna leva ett liv som ekonomiskt oberoende, utan att behöva kämpa särskilt mycket för att nå dit. Visst hade vi gärna varit Zlatan eller LeBron, men hade det inte varit enklare att bara tjäna pengarna utan att behöva kämpa för det? Då kan man ju njuta av lyxlivet och samtidigt ha tid till det man faktiskt tycker om.

Om du inte råkar vara professionell fotbolls- eller basketspelare redan finns det som tur är andra sätt att tjäna pengar. På dina egna villkor, utan att själv vara vare sig idrottsman eller tränare.

Påbörja en karriär som sportbetter

Tänk dig att luta dig tillbaka och se på tv i dag samtidigt som du tjänar pengar! Detta är möjligt tack vare oddsspel. Oddsspel innebär helt enkelt att du spelar på resultatet av en sportsmatch och/eller turnering, och om du vill kan du kolla på sporten samtidigt! Ta en titt på några av oddssidorna på oddsappar.se. Här kan du nämligen tillgå ett par olika bettingsidor som erbjuder livestreaming av olika sportsmatcher samt odds i realtid. Att bli en framgångsrik sportbetter är ingenting man blir över en dag. Men med rätt strategier kommer du som småningom få en passiv inkomst genom ditt nya fritidsintresse.

Starta en blogg om sport

Har du ett brinnande intresse för sport? Älskar du att skriva? Varför inte börja blogga? Även om bloggar funnits i årtionden är de fortfarande populära. Människor älskar vad andra har att säga, särskilt om de är experter inom ett område de själva är intresserade av. Om du bloggar kontinuerligt och skriver bra innehåll kan du tjäna pengar på det över tiden och potentiellt tjäna riktigt mycket pengar. Det förutsätter såklart också att du når ut till människor med samma intressen som dig. Idag finns det hundratals bloggplattformar att välja mellan – så se till att välja en där du har potential för att växa.

 

Investera i sportsaktier

Du som har ett investerarsinne kan tjäna väldigt mycket pengar genom att köpa och sälja sportsaktier. Idag kan man investera i praktiskt taget vilken sport som helst, allt från fotboll till eSport. Du kan investera i olika lag, fotbollsspelare, turneringar och till och med sponsorer. Lockas du av eSport är detta faktiskt en guldklimp när det kommer till investeringar. Industrin för elektroniska spel är nämligen på frammarsch och mycket pengar finns att hämta. Du kan investera i populära spel som CS:GO och/eller LoL, eller varför inte i ett spelföretag som Activision Blizzard?

Starta en podcast om din favoritsport

Vad är väl mer populärt idag än podcasts? Faktum är att det tycks bli mer och mer populärt för varje dag som går – och vem vet, kanske det snart är större än sociala medier? Älskar du att snacka och inte har något emot att prata “inför” andra? Ja då kan du utan tvekan skapa en podcast. På din podcast kan du snacka om aktuella händelser inom sport, och innan du ens hinner blinka kanske du sitter och intervjuar dina favoritidrottare? Ju fler lyssnare du har desto mer kommer du tjäna!

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd