HemTjäna pengarSå handlar du smink och parfym av hög kvalitet till billiga priser...

Så handlar du smink och parfym av hög kvalitet till billiga priser online

-

När det kommer till skönhetsprodukter som smink, parfym och hudvård prioriterar människor generellt att det kostar pengar. Vi bryr oss om vad vi applicerar på vår hud och hur gott vi doftar. Det är trots allt inte endast för andras skull vi vill se bra ut och dofta gott. Vi vill samtidigt må bra med oss själva och veta att vår kropp håller sig frisk och ung länge. Men hur gör man detta samtidigt om man måste prioritera sin ekonomi också? Oroa dig inte, det finns en lösning: budgetvänligt smink och parfym.

Leta efter billiga erbjudanden online

Såhär efter jul och nyår är det många företag som rear ut sina skönhetsprodukter. Detta eftersom de förnyar sina kollektioner och därmed försöker bli av med de äldre produkterna. Detta är ett utmärkt sätt för dig som letar efter budgetvänliga alternativ till bra smink, parfymer och hudvårdsprodukter. Några gånger kan man hitta de bästa varumärkena till 50% rabatt. Det räcker med att du undersöker några av de största leverantörerna av skönhetsprodukter och deras hemsidor. Men några gånger hittar du de bästa erbjudandena på hemsidor som importerar olika märken. Det vill säga sidor som Luxplus, Cocopanda och/eller Beautystore. Filtrera produkterna med billigast först, eller reavaror, så slipper du oroa dig för att gå miste om ett bra erbjudande!

Samla kuponger/rabattkoder du hittar och gör ett kap

Ännu ett sätt att göra de bästa kapen på är att samla kuponger/rabattkoder som finns tillgängliga. Det kanske låter som ett någorlunda omodernt sätt att göra kap online, men faktum är att det fortfarande finns. Det skickas exempelvis ut i olika veckoblad, men du kan med fördel också vända dig till hemsidor som samlar rabattkoder. Då kan du välja kategorin som exempelvis heter smink eller parfym dam. Därefter får du en lista på de företag som har ett erbjudande, eller en rabattkod du kan skrapa fram för att kunna nyttja rabatten. På så sätt kan du hitta kvalitetssmink till ett betydligt mer reducerat pris än om du hade köpt det till originalpriset. Observera att rabatterna normalt endast går att hämta under en begränsad tidsram.

Glöm inte att nyttja din studentrabatt!

Något som många studenter glömmer bort är det faktum att de har en studentrabatt att nyttja. Eftersom många företag vet att studenttiden är dyr, med en dyr hyra, massvis med öl och ett något lågt studentbidrag erbjuder de studerande rabatterade priser på sina tjänster och produkter. Du kan själv hitta sektionen som heter studentrabatt på hemsidan, alternativt vända dig till Mecenat/Studentkortet. Här hittar du en lista över alla de företag som erbjuder studentrabatter, några som endast gäller under en begränsad tid och andra som alltid går att använda sig av. Även här kan du filtrera erbjudandena efter vilken kategori du är ute efter, det vill säga smink, parfym och andra skönhetsprodukter. Det förutsätter såklart att du studerar minst 7,5 hp per termin för att få ta del av studentrabatter. Men vi valde att lista det ändå eftersom man lätt glömmer bort det.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd