HemÖvrigtSå hittar du månadens hetaste rabattkoder

Så hittar du månadens hetaste rabattkoder

-

Med ökad inflation och skenande matpriser är det säkerligen många som är på jakt efter de hetaste rabattkoderna varje månad. Är du en av dem? Det finns många olika sätt att hitta fördelaktiga rabattkoder på allt från kläder och mat till elektronik och husgeråd. Du kan rikta in dig särskilt på de produkter och butiker som just du är intresserad av.

Gå in på olika rabattkodssidor regelbundet

Idag finns det flera olika hemsidor som specialiserar sig på att leta upp månadens hetaste rabattkoder. De brukar samarbeta med en rad olika webbutiker och uppdaterar sin hemsida regelbundet. Du behöver inte göra något särskilt för att ta del av dessa koder. Du kikar bara in på hemsidan när du är på jakt efter en bra rabatt. Många gånger kan du sortera rabattkoderna efter bransch så du snabbare kan hitta det du söker.

Om du ska utnyttja en rabattkod är det alltid bäst att kolla upp villkoren för ditt köp. Företagen är till exempel skyldiga att ge dig 14 dagars ångerrätt även vid rabatterade köp. Glöm inte läsa det finstilta innan du checkar ut i kassan.

Följ influencers på sociala medier

En trend som blivit väldigt populär på senare år är att använda så kallade influencers för att göra reklam. En influencer är vanligtvis en person med ett populärt konto på sociala medier som Tik Tok eller Instagram. De samarbetar ofta med flera olika företag. Om du går in på deras konton är det vanligt att de delar med sig av en eller flera rabattkoder. Du får dock vara snabb, för de brukar gälla under en väldigt begränsad tid. Du kan då följa influencers eller konton som har relevans för det du är intresserad av.

Prenumerera på olika nyhetsbrev

Ett annat sätt att hitta rabattkoder är att prenumerera på nyhetsbrev från olika butiker. Om du klickar dig in på en e-handelssida hittar du ofta en ruta där du kan fylla i din e-post. Det brukar vara helt kostnadsfritt. Sedan kommer butiken att börja skicka ut ett nyhetsbrev. Vissa butiker skickar erbjudanden flera gånger i veckan, andra någon enstaka gång i månaden. Sedan kan du bara välja och vraka bland det du är intresserad av.

Registrera dig som ny kund hos webbutiker

Ett annat sätt att få rabatter är att registrera dig som ny kund hos en e-handel. De brukar ge ut en liten rabatt i samband med att du gör ditt första köp. Du kan också få en första rabatt om du skriver upp dig på deras nyhetsbrev. Så snart du har gjort det brukar du få en kod till din mejl. Sedan är det bara att använda denna kod när du köper något i butiken. Du fyller som vanligt i det särskilda fältet där du ska skriva in din kod i samband med att du gör din beställning.

Bli medlem i olika kundklubbar

De flesta butiker har idag en egen kundklubb som du kan bli medlem i helt kostnadsfritt. När du är medlem samlar du poäng på varje köp, oavsett om det är på nätet eller i fysiska butiker. Som medlem har du vanligtvis flera andra förmåner. Du kan till exempel bli inbjuden till speciella kundkvällar där du får handla till rabatterade priser. Du brukar även få exklusiva rabattkoder som endast är till för medlemmar.

Fråga kundtjänsten om de har några särskilda erbjudanden

Ett sista tips om du inte hittar några rabatter för närvarande är att fråga de butiker som du är intresserad av. Då kanske de kan plocka fram en rabattkod som passar dig. Om det är en fysisk butik kan du bara fråga någon i personalen. Om det är en e-handel brukar du kunna kontakta dem via chatt eller email. Vissa erbjuder även möjligheten att ringa. Det kostar aldrig något att fråga!

Läs igenom villkoren för varje erbjudande

Ibland när du shoppar online kanske du märker att din rabattkod inte fungerar. Det brukar finnas en väldigt enkel förklaring till detta. Vissa rabattkoder kanske enbart gäller på vissa produktkategorier eller varor. Hos vissa butiker måste du även spendera över en viss summa för att rabattkoden ska gälla. Det brukar inte heller vara möjligt att kombinera en rabattkod med andra erbjudanden.

Det kan även finnas tillfällen när en rabattkod inte fungerar för att det har blivit något fel i systemet. Då är det bäst att kontakta butiken eller det företag som gett dig rabattkoden för att få en ny.  Som vi nämnde tidigare är det också viktigt att kolla giltighetstiden på en rabattkod så du inte missar att använda den.

[acf_fields]
Föregående artikel
En recension av Samsung Galaxy A52
Nästa artikel
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd