HemÖvrigtHitta TV-spel och konsoler till kanonpriser under Black Friday

Hitta TV-spel och konsoler till kanonpriser under Black Friday

-

Fredagen den 27 november är det i år Black Friday. Trots att vi fortfarande inte är på samma nivå som USA blir det mer populärt för varje år som går i Sverige. I år kommer vi inte kunna shoppa på samma, traditionella sätt som vi tidigare kunnat göra på grund av den rådande covid-19 pandemin, men det betyder inte att vi inte kan ta del av alla de fantastiska erbjudanden som finns. Som tur är näthandel större än det någonsin varit och detta innebär att vi kan ligga hemma i vår soffa och shoppa fantastiska saker till kanonpriser utan att behöva besväras av trånga köpgallerior och butiker!

Enligt statistiken för prisjämförelsetjänsten Pricerunner visar det sig att det finns specifika produktkategorier där chansen är större för att finna fynd än andra under Black Friday och Black Week. Högst upp på listan ligger TV-spel. En fantastisk nyhet för alla spelfantaster där ute! Frågan är då vilka TV-spel och tv-konsoler vi ska hålla extra utkik efter i år för den bästa upplevelsen men också för att spara stora summor pengar?

Vad du kan hålla utkik efter under årets Black Friday

Trots att Black Friday fortfarande är några veckor borta har det redan dykt upp några tidiga topperbjudanden. Och oroa dig inte, det kommer fler ju längre fram vi närmar oss. Vad vi kan förvänta oss redan är att det definitivt kommer finnas tillbehör som headsets och hårddiskar till nedsatt pris. Dessa är vanligtvis på rea under Black Friday eftersom de är enormt populära gåvor under jultiderna. Men vi förutsäger också att stora favoriter kommer erbjudas till fantastiska priser.

Playstation 4 & 5

Vi tvivlar på att den nya Xbox X-serien och Playstation 5 kommer vara på rea. Helt nya konsoler som dessa brukar först marknadsföras med ett nedsatt pris efter några nya månader. Däremot förväntar vi oss att det kommer vara ett flertal fantastiska erbjudanden på de äldre PS4-spelen under Black Friday.

Xbox One/ Xbox X

Vi är nästintill stensäkra på att det även kommer finnas ett flertal Xbox-spel till nedsatt pris under veckan intill den 27: e. Eftersom Xbox One-spel också fungerar på Xbox X-serien får du även utmärkt valuta för pengarna.

Nintendo Switch

Vi kan med säkerhet säga att Nintendo Switch kommer finnas till kanonpriser. Både dess konsol och spelen som medföljer. Under de senaste två åren har Nintendo dessutom erbjudit en speciell Black Friday kampanj som inkluderar en Nintendo Switch och Mario Kart 8 Deluxe till nedsatt pris. Vi ser inga tecken på att det skulle se annorlunda ut i år!

Få mest ut av Black Friday-rean

Förutom fantastiska erbjudanden på både Xbox, Playstation och Nintendo Switch konsoler och spel kommer du kunna hitta andra fantastiska erbjudanden värda att dra nytta av. Du får mest av Black Friday rean om du redan nu börjar bekanta dig med de olika spelen och konsolerna för att hitta något som intresserar dig. Ett annat tips är att skriva upp dig på olika nätbutikers maillistor. Då kan du få mailutskick innan andra om vilka fantastiska erbjudanden som kommer läggas upp under Black Friday och hela Black Week.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd