HemÖvrigtFinslipa ditt travspelande med dessa gratistips

Finslipa ditt travspelande med dessa gratistips

-

Spel, inklusive trav, är i sin natur ett riskfyllt sätt att fylla sin tid eller till och med försöka tjäna pengar på. Men när det görs på ett förnuftigt sätt kan spel på trav faktiskt både vara roligt och spännande, särskilt för den som är intresserad av sporten.

Men hur gör man för att bli bra på spel på trav egentligen? Nedan listar vi några av våra favorittips för nyblivna travspelare så väl som proffsen. Dessa kan du ta del av, helt kostnadsfritt, för att finslipa dina kunskaper och således optimera din spelupplevelse!

Bekanta dig med travsport inifrån och ut

Vill du bli bra på något här i livet krävs det att du engagerar dig. Det räcker inte med att säga att du älskar hästar och travsport. Om du vill optimera din spelupplevelse och samtidigt öka dina vinstchanser måste du ägna dig åt research av sporten, hästarna, travbanorna och så vidare. Det räcker inte med att veta vilken häst som vunnit flest lopp, utan snarare hur bra de springer under rådande omständigheter och hur bra relation de ha med sin kusk.

Det tar tid att bekanta sig med travsport inifrån och ut. Du kommer lära dig nya saker för varje dag som går och därmed bli bättre och bättre på sporten. Vi föreslår ett besök till travsport.io för dig som är ute efter en samlingsplats för alla de senaste nyheterna inom sporten. Här kan du läsa om olika spelmarknader, kuskar, hästar och så vidare för att hålla dig uppdaterad.

Shoppa rundor efter spelbolag

Idag är bettingbranschen oerhört konkurrenskraftig. Även om ATG länge ägde ensamrättigheterna för spel på trav i landet har det de senaste åren kommit in ett flertal nya aktörer på marknaden. Numera kan man spela på trav på de flesta svenska spelbolagen vilket gör valet svårare. När det kommer till oddsspel på sporter, inklusive trav, är detta dock inte annat än fördelaktigt. Detta eftersom de olika bolagen då försöker locka till sig nya spelare genom att erbjuda de bästa oddsen.

Det kan kännas bekvämt och smart att bestämma sig för ett spelbolag som man satsar att spela på. Dock rekommenderas det att man istället shoppar rundor efter olika spelbolag. Varför? Odds kan skilja sig från dag till dag, och en aktör som ligger i framkant idag kanske inte gör det imorgon.

Spela inte endast på dina favorithästar

Ett sista gratistips vi vill dela med oss av gäller egentligen för vilken sport som helst. Det är oerhört viktigt att man inte endast spelar på sina favoriter, åtminstone inte om man är ute efter att tjäna pengar på sitt spelande. Vill du kamma hem några vinster när du spelar på trav bör du kika på oddsen och basera dina bets på dessa. Visst kan du spela på dina favoriter också för att stötta dem, men för att öka vinstchansen bör du sprida ut dina bets på de hästar som har bäst odds under specifika lopp.

I samband med ditt oddsspelande kommer du att förlora oavsett om du spelar på dina favoriter eller inte. Detta betyder inte att du ska ge upp! Snarare tvärtom: se det som ett tecken på att det finns chanser att ge revansch!

 

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd