HemÖvrigtFå mer pengar över till julhandeln - leta efter rabattkoder!

Få mer pengar över till julhandeln – leta efter rabattkoder!

-

Även om julen för många är den bästa av alla högtider finns det tyvärr ett antal svenskar som inte ser fram emot den alls. Att behöva köpa julklappar till alla familjemedlemmar, särskilt nu när priserna stiger och många av oss har tvingats omprioritera våra utgifter, är något många fasar. Som tur är finns det sätt att göra julhandeln något billigare, och det är att leta efter rabattkoder!

Många gånger julhandlar vi under total stress. Mamma vill ha en hårfön som snart är slutsåld, golfklubborna pappa önskar sig måste du beställa från Italien idag om de ska hinna komma före julafton, och din partner har tjatat på dig om att du ska köpa de där byxorna så att han kan få dem före julfesten på jobbet. Vi vet att det är svårt att tänka på erbjudanden och rabattkoder när du äntligen fått handlingskraft för julhandeln. Men tro oss, du kan spara hundratals kronor genom att använda en enda rabattkod. Därför har vi sammanställt denna kompletta guide till julhandeln med rabattkoder!

Hitta en sajt som samlar rabattkoder och erbjudanden

I stället för att göra det komplicerat och tidskrävande att leta efter rabattkoder kan du använda en sajt som samlar alla de bästa erbjudanden på en och samma plats. På en sajt som Coupino kan du navigera bland olika kategorier av rabattkoder och erbjudanden, så att du inte behöver veta exakt vilka julklappar du ska köpa i förväg. Detta gör hela julhandeln mycket enklare och snabbare, eftersom du då kan välja klappar utefter de produkter eller tjänster som du kan få till ett rabatterat pris.

Låt oss säga att din partner önskar sig skönhetsprodukter, men inte har specificerat exakt vad de ska vara (förutom att de ska vara av hög kvalitet såklart). Då kan du helt enkelt filtrera din sökning till Skönhet och Smink och se vilka rabattkoder som erbjuds inom denna kategori. Men även om du vet exakt vad du letar efter kan du alltid söka efter ett varumärke eller en produkt på sajten och se vad du hittar. Vi sökte efter CBD, som vi vet har varit mycket efterfrågat som julklapp i år. Då kom flera förslag upp, bland annat en rabattkod Qanoid som gav 33% vid köp av tre utvalda produkter. Som du kan se finns det mycket att spara bara genom att använda en sajt som Coupino.

Håll koll på medlemsrabatter och studentrabatter

När julhandeln sker i all hast är det lätt att glömma bort de kanske mest attraktiva rabatterna av alla – medlems- och studentrabatter. Även om de många gånger inte uppgår till mer än 10 procent är det fortfarande bättre än inget om du inte hittar några rabatter på en sajt som Coupino. Dessutom finns det faktiskt ett antal företag som inte erbjuder små rabattkoder alls, utan håller sig till vanliga medlems- och studenterbjudanden. Ett exempel är Apple, som mycket sällan har rea. De har dock en saftig personalrabatt och en studentrabatt som glädjer många studenter på jakt efter en ny laptop eller mobil. 

Poängen är alltså att det är otroligt viktigt att hålla reda på vilka medlems- och studentrabatter som erbjuds innan du färdiggör ett köp. Det skulle vara riktigt tråkigt om du köper en Macbook och strax därefter upptäcker att du inte fick med din studentrabatt, inte minst när många studenter upplever utmaningar med prishöjningarna i landet. När företag som Apple inte marknadsför sådana erbjudanden särskilt tydligt är det lätt att glömma och plötsligt har du betalat fullpris för något som du kunde ha sparat hundratals kronor på. Gör det därför till en vana att alltid kontrollera vilka rabatter som finns tillgängliga innan du köper en produkt eller tjänst.

Spara pengar med cashbackshopping

Ett sista tips som vi vill lyfta fram är att julhandla via så kallade cashbackportaler! Som du förmodligen vet om du har ett kreditkort är cashback ett slags poängsystem där du får poäng tillbaka för olika inköp du gör. Poäng som du sedan kan använda för att köpa ytterligare varor! Ett system som förvisso kan anses uppmuntra till onödiga utgifter, men om du använder det på ett förnuftigt sätt kan du köpa alla julklappar på önskelistorna och samtidigt spara pengar!

Om du använder en cashbackportal är det viktigt att komma ihåg att du vanligtvis inte kan kombinera din cashbackshopping med rabattkoder. Generellt sett rekommenderar vi att du handlar med rabattkoder eftersom du inte begränsar dig till specifika onlinebutiker på samma sätt som med en cashbackportal och ofta kan få bättre rabatter om du är öppen för alternativa produkter och tjänster. Om du däremot brukar köpa alla julklappar på samma webbplats och du kan få cashback-poäng genom den, kan detta naturligtvis vara att föredra eftersom du då har möjlighet att få en procentuell återbäring utbetald.

Det brukar dock ta någon månad att få återbäringen, så det förutsätter därmed att du har pengarna när du julhandlar. Om du däremot använder rabattkoder får du produkterna eller tjänsterna till ett lägre pris och behöver därmed inte vänta.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd