HemÖvrigtHar du det bästa kreditkortet

Har du det bästa kreditkortet

-

I dagsläget har de flesta ett kreditkort i plånboken. Det kan vara utfärdat av en av de stora bankerna eller av en av de andra aktörerna som finns på marknaden. Trots att kreditkorten har funnits i många år så är det få personer som verkligen har undersökt om det kreditkort de har är det bästa för just dem.

Om du öppnar din plånbok så är chansen stor att där finns ett eller flera kreditkort. Att ha ett kreditkort idag är något som de flesta har. Det ger dig möjligheter som andra former av betalkort inte ger dig. Men vilket är just det bästa kreditkort för just dig?

Flera olika aktörer

För inte så många år sedan fanns det bara ett fåtal kreditkort på marknaden. De hade liknande erbjudanden och det var ingen särskild anledning att välja det ena över det andra. Idag ser det helt annorlunda ut. Med fler aktörer på marknaden har kampen om dig som kund hårdnat. Företagen har varit tvungna att inse att ett kreditkort inte bara är en möjlighet att få sina köp på faktura.

Idag erbjuder företagen ett stort utbud av fördelar och det är definitivt värt att jämföra företagen med varandra. Att kunna delbetala på sina köp är i dag standard och något de flesta erbjuder. Många företag har även en cashbackfunktion. Detta innebär att du får tillbaka en viss procent på ditt köp, direkt in på ditt kort.

Många fördelar nuförtiden

Det finns flera fördelar med att titta igenom de erbjudanden och tjänster som finns. Idag är det vanligt att olika försäkringar ingår. Exempelvis är avbeställningsskydd på resor ofta en av dessa försäkringar. Behöver du ställa in din resa på grund av exempelvis sjukdom är detta en fin tjänst att ha.

Vissa företag har rena reseförsäkringar också. Oförutsedda saker kan alltid hända, detta är även sant för när du är på semester. Då är det extra skyddet en reseförsäkring erbjuder vara guld värt. Andra erbjudanden kan komma i form av rabatter i vissa butiker. Att hålla koll på sin kredtkortsutgivares hemsida kan innebära att du upptäcker rabatter du annars hade missat.

Ekonomisk säkerhet

Ett kreditkort innebär även en ekonomisk säkerhet. Med ett bra kreditkort i plånboken så har du större möjlighet att lösa problem som plötsligt uppstår. Det är många som räddats av möjligheten att delbetala ett köp när deras diskmaskin gett upp eller annan sak behöver ersättas omgående.

Som vi tidigare konstaterade så finns det en uppsjö av olika kreditkort idag Vilket som är bäst för dig beror på vad du är ute efter. Är det viktigt för dig att inte ha en fast årlig avgift så finns det företag som slopat dessa avgifter. Men är du ute efter en speciell försäkring eller annan funktion så kanske ett alternativt kort är det som är mest rött för dig och din situation.

Det är med andra ord värt att lägga lite tid på att undersöka utbudet närmre. Det finns kap att göra och det finns definitivt skillnader i de kort som erbjuds. Vilket som är rätt för dig kan bara du avgöra.

[acf_fields]
- Advertisment -

Must Read

Winamp

0
En populär, snabb och flexibel musikspelare för Windows. De kan spela flera olika musikformat som t.ex. MP3, musikskivor, MOD, S3M, IT m.m.

PC för alla

SPCS demo-cd