Gratissidan.se är till salu! Är du intresserad av att köpa domänen, skicka då ett meddelande till oss!

Vi säljer fler domäner, se här!
Gratissidan.se
Hoppa till textinnehållet
Startsida »

Om Gratissidan

Det finns mängder med trevliga gratiserbjudande på nätet, om man bara vet vart man skall leta. För att spara massa tid åt dig, har vi här på Gratissidan, samlat ihop en näst intill komplett samling av gratiserbjudande. Håll till godo önskar vi bakom Gratissidan!

Tillgänglighet
Vi har gjort vårt bästa för att se till att Gratissidan ska vara tillgänglig för så många personer som möjligt. Därför har vi i största möjligaste mån försökt följa de riktlinjer för tillgänglighet på webben som fastställs i W3C:s Web Content Accessibility Guidelines 1.0.

Vi ser gärna att du kommer med synpunkter, förslag och kritik. Vi jobbar kontinuerligt för att förbättra sidan. Men tillsammans med dig - kan vi utveckla Gratissidan, till att bli ännu bättre. Tryck här för att kontakta oss.

Gratissidan är skapad, ägs och drivs av Injosoft HB. Injosoft är ett svenskt internetkonsultbolag som arbetar med webb- och systemutveckling. Vi designar, utvecklar och programmerar webbplatser, intranät och fristående system/moduler och applikationer. Vi driver även flera webbplatser i egen regi.

Varmt välkommen!!

Mvh Injosoft

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Gratistips via RSS
Tävla och vinn!